Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τα σχόλια στο Twitter για την ομιλία Παπαδήμου στη Βουλή

Ο Λουκάς Παπαδήμος πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στη Βουλή των Ελλήνων καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο νέος Πρωθυπουργός έκανε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Η πλειοψηφία των χρηστών του Twitter φαίνεται πως δεν πήρε και πολύ «ζεστά» την ομιλία του κ. Παπαδήμου καθώς το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο κατακλύστηκε από αρνητικά σχόλια.
Ο κύριος λόγος, όπως φαίνεται και μέσα από τα tweets, ήταν o βαρύς τόνος και η «ξύλινη» γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός κάτι που προκάλεσε δυσφορία στους χρήστες οι οποίοι περίμεναν να...
ακούσουν κάτι διαφορετικό από αυτά που είχαν συνηθίσει από τους πολιτικούς τόσο χρόνια.
«Κάνει μια περιγραφή αποστειρωμένη. Είμαστε άνθρωποι και όχι νούμερα» αναφέρει ένας χρήστης απογοητευμένος από το γεγονός πως ο Λ. Παπαδήμος μίλησε κυρίως ως τραπεζίτης.
papatweet_2
Στο ίδιο κλίμα μια άλλη χρήστης γράφει πως οι προγραμματικές δηλώσεις ήταν τύπου διάλεξης θεωρώντας πως δεν ταίριαζαν στο ύφος που θα έπρεπε να έχει μια ομιλία στη Βουλή.
papatweet_7
Βέβαια υπήρχαν και αρκετοί που αντιμετώπισαν εντελώς χιουμοριστικά το όλο γεγονός με μερικούς να γράφουν πως... νύσταξαν κατά τη διάρκεια των δηλώσεων ενώ ένας χρήστης συνέκρινε τον Λουκά Παπαδήμο με το... Dancing on Ice καθώς θεώρησε πως όλοι είχαν «παγώσει» στη Βουλή.
papatweet_6
papatweet_1
papatweet_4
papatweet_3
papatweet_5
papadimostweet8
papadimostweet9
papadimostweet10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου