Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Σάντος: Που αποκαλεί "κτηνωδία' το χαράτσι με τη ΔΕΗ, στην πορτογαλική τηλεόραση


Συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος στο πορτογαλικό κανάλι TV1 , όπου τα ρίχνει χοντρά στο Μνημόνιο που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, λέει με το όνομά τους τα πράγματα στη χώρα και προβλέπει ότι…θα βγει άνετα η ΝΔ στις επόμενες εκλογές!
Το τελευταίο κάποιους πείραξε, και το συνεδεσαν με την… υπογραφή του συμβολαίου που εκκρεμεί με τον ομοσποανδιακό τεχνικό.  Λες κι ο Σάντος,  μας έχει ανάγκη και όχι εμείς!

Ο Σάντος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων των 8, στο TV1. Δεν καταλαβαίνω γρι … πορτογαλικά. Αλλωστε, υπάρχει η μετάφραση ή το περίγραμμα των όσων είπε έξω από τα δόντια ο Πορτογάλος και μπράβο του.
«Υπάρχουν κάποιοι φόροι που αφορούν όλους, και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πρόκειται για μια κτηνωδία. Αν δεν πληρώσουν θα διακοπεί το ρεύμα»
“Ο Έλληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό”.
“Το 70% με 75% των Ελλήνων δεν θέλουν η Ελλάδα να αφήσει το ευρώ, επειδή φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα”
“Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα στις εκλογές ”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου