Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς με σταθερή θέση, με συνέπεια και ευθύνη, έθεταν και θέτουν ως προτεραιότητα την σωτήρια της Πατρίδας»

drakoulis001Οι ανεύθυνες πολιτικές της Κυβέρνησης Παπανδρέου οδήγησαν την χώρα σε αδιέξοδο με την κρίση ολοένα να βαθαίνει. Επί δύο χρόνια η πολιτική συνταγή που εφαρμόστηκε ήταν λάθος και δεν πέτυχε τους στόχους, αντίθετα επιδείνωσε την κρίση αποδεικνύοντας πως καμιά πολιτική που βασίζεται  στην εξαθλίωση των πολιτών δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική.
Η χώρα δεν μπορούσε να μείνει στο έλεος της Κυβερνητικής παραλυσίας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Όταν οι επιπόλαιες και τυχοδιωκτικές κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου έθεσαν  την χώρα σε άμεσο κίνδυνο, έσπειραν τον διχασμό στην ελληνική κοινωνία, κατέστρεψαν

κάθε ίχνος αξιοπιστίας της χώρα μας και αμφισβήτησαν για πρώτη φορά την ευρωπαϊκή θέση της Ελλάδας, η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς με σταθερή θέση, με συνέπεια και ευθύνη για τον ελληνικό λαό έβαλαν στην άκρη κάθε κομματικό συμφέρον για το συμφέρον της Ελλάδας.
Η Νέα Δημοκρατία θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την σωτηρία της πατρίδας αψήφησε το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος, δεν έμεινε αδιάφορη και αμέτοχη αλλά πήρε την πρωτοβουλία και προχώρησε σε μια πράξη συνευθύνης στηρίζοντας την Μεταβατική Κυβέρνηση συγκεκριμένου χρόνου και σκοπού. Έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει για την χώρα μας τα εξής θεμιτά:
  • Την καθολική επιθυμία της παραίτησης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου
  • Την απόσυρση ενός διχαστικού για την ελληνική κοινωνία Δημοψηφίσματος
  • Την εξασφάλιση της 6ης δόσης
  • Την παύση αμφισβήτησης της παραμονής της Ελλάδας στην Ε.Ε.
  • Την εφαρμογή της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου αφού καθίσταται αναπόφευκτη. Καθώς και την ψήφιση και εφαρμογή της νέας Δανειακής Σύμβασης.Την διενέργεια εκλογών την ημερομηνία που συμφωνήθηκε.
Η στάση της Νέας Δημοκρατίας δεν άλλαξε απέναντι στην Μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Το βροντοφώναζε από την πρώτη στιγμή ότι η πολιτική που εφαρμόζεται είναι αδιέξοδη ότι ο τρόπος είναι λαθεμένος και όχι οι στόχοι. H Νέα Δημοκρατία δικαιώθηκε πλήρως από την αποτυχία της πολιτικής που ακολουθήθηκε από την Κυβέρνηση Παπανδρέου.
Η επιτυχία είναι αδιαπραγμάτευτο ότι βρίσκεται στην αλλαγή πολιτικής που δεν θα στηρίζεται σε επώδυνα μέτρα έχοντας ως συνέπεια την μεγάλη ανέχεια, τα λουκέτα στην αγορά και την εκτίναξη της ανεργίας αλλά που θα συνδυάσει την ανάκαμψη και την ομαλότητα μέσω της ανάπτυξης. Άλλωστε όπως διαβεβαίωσε και ο Αντώνης Σαμαράς, η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα.
Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την Μεταβατική Κυβέρνηση προκειμένου να κατορθώσει την επίτευξη των άμεσων στόχων και τελικά να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, γιατί η σωτηρία της χώρας είναι πάνω από κάθε κομματική καρέκλα. Αυτός που πρέπει να μιλήσει και δικαιούται να μιλήσει για το μέλλον του είναι ο ελληνικός λαός. Δικαιούμαστε την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο και αυτή μπορεί να μας την προσφέρει μόνο μια υπεύθυνη πολιτική που θα βγάλει από το αδιέξοδο την χώρα μας!
Γιώργος Δρακούλης
Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου