Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Γ. Μιχελάκης: Το απόλυτο αλαλούμ με το τέλος ακινήτων-Η Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει γρήγορα την κατάσταση

Για απόλυτο αλαλούμ με το θέμα του ειδικού τέλους ακινήτων έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, καλώντας τους αρμόδιους υπουργούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν άμεσα λύση στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί.

Όπως υπενθύμισε ο κ. Μιχελάκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της μεταβατικής κυβέρνησης στη Βουλή, έκανε έκκληση να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους πραγματικά δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι.«Δυστυχώς», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, «η κατάσταση, σήμερα, παραμένει αδιέξοδη και επικρατεί απόλυτο αλαλούμ. Χιλιάδες συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε πραγματικά δυσχερή θέση, δεν γνωρίζουν αν δικαιούνται εξαίρεσης. Οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και εκείνοι που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν, βρίσκονται εκτεθειμένοι και ανυπεράσπιστοι».

Καταλήγοντας, κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς «να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, να δείξουν την πρέπουσα κατανόηση και να δώσουν λύση σε αυτό το μεγάλο και ευαίσθητο κοινωνικό θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου