Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο ΓΑΠ γκρέμισε τα χρηματιστήρια για να …συμφωνήσει ο Σαμαράς; ( χα χα χααα)

Τι μας λένε τα απελπισμένα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ και τα χαλκεία του καταρρέοντας Παπανδρέου; Ότι ο ΓΑΠ έκανε όλα αυτά για να …σύρει (!!!) τον Σαμαρά στην γραμμή τους και να ψηφίσει την δανειακή σύμβαση.
Βγήκε μάλιστα και ο κ. Παπανδρέου και …χαιρέτισε την απόφαση Σαμαρά να στηρίξει τη δανειακή σύμβαση. Για να αρχίσουν μετά τα χαλκεία να διαδίδουν ότι “Παπανδρέου – Σαμαράς” τα …βρήκαν. Και ο Παπανδρέου λέει ότι τώρα δεν χρειάζεται το … δημοψήφισμα
Δηλαδή μας λέει ότι γκρέμισε τα χρηματιστήρια, κόντεψε να διαλύσει την Ευρώπη, έφτασε την Μέρκελ να ζητάει …λεξοτανίλ και τον Σαρκοζί να τραβάει τα μαλλιά του για να πείσει τον Σαμαρά;
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι, ή μάλλον όποιον απώλεσε ήδη

Γιατί αυτά που είπε σήμερα ο Σαμαράς τα είπε και στις 27 Οκτωβρίου  στην πρώτη δήλωση μετά την Σύνοδο Κορυφής:
«Μετά από ενάμιση χρόνο σκληρών θυσιών του Ελληνικού λαού, η χθεσινοβραδινή απόφαση αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η πολιτική της κυβέρνησης ήταν και λαθεμένη και αδιέξοδη. Κι όπως ήλθαν τα πράγματα, αυτή η απόφαση ήταν, τελικά, αναπόφευκτη…Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτής της αποτυχημένης πολιτικής ήλθε, δυστυχώς για τον κ. Παπανδρέου, κατευθείαν από τις Βρυξέλλες…
Και το πιο σημαντικό απ’ όλα: να διαφυλάξουμε την εθνική μας κυριαρχία. Που δεν δικαιούμαστε, δεν μπορούμε και δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να την παραδώσουμε. Σε κανένα! Και με οποιοδήποτε τρόπο. Άλλωστε, μας το απαγορεύει το Σύνταγμα και δεν το επιτρέπουν, ούτε οι Ευρωπαϊκές Συνθήκες. …”
(Αυτό το τελευταίο για όσους βιάζονται να πουν ότι ο Σαμαράς έκανε τάχα σοβαρές υποχωρήσεις)
Είναι σαφές ότι από την αρχή ο Σαμαράς έκανε διακριτή τη σχέση Δανειακής Σύμβασης και Μέτρων. Αλλο ο Στόχος του Προγράμματος άλλο η Συνταγή.
Και σήμερα προσπάθησε να αποκαταστήσει την ομαλότητα. Οι πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί όμως του Παπανδρέου και οι δήθεν μπλόφες, ταιριάζουν μόνο σε ένα τραπέζι πόκερ,όχι στη διαχείριση μιας χώρας.
Ο Σαμαράς δεν θα αναγνωρίσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ και θα επαναδιαπραγματευθεί μνημόνιο και όρους δανειακής.
Πράγμα που πρακτικά θα γίνει μόνο με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ…
Αλλά για να καταλάβατε με ποιόν έχουμε να κάνουμε διαβάστε τι είπε προ ολίγου ο κ. Παπανδρέου στο υπουργικό: «Άκουσα ότι υπήρξε έκπληξη χθες από τις δηλώσεις των εταίρων μας. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπήρξε έκπληξη, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί είχαμε την οποιαδήποτε έκπληξη. Έκπληξη μου έκανε εμένα το γεγονός, ότι υπήρξε έκπληξη»….
Πείτε μου τώρα εσείς, τι καταλάβατε; Αν δεν καταλάβατε εσείς που το διαβάζετε πως μπορεί να κατάλαβαν αυτοί που τον άκουσαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου