Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

"Το χαράτσι στα ακίνητα οδηγεί τους πολίτες σε κατάσταση απόγνωσης"

Επίθεση εναντίον των αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.Επίθεση εναντίον των αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.
"Παρά τις επαναλαμβανόμενες παρεμβάσεις μας, ώστε να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι Υπουργοί και να δώσουν λύση, το απόλυτο αλαλούμ συνεχίζεται" αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης σχολιάζοντας την επιβολή του έκτακτου τέλους ακινήτων ακόμα και σε σεισμοπαθείς, που διαβιούν σε κοντέινερ.

"Παρά τις υποσχέσεις τους για διορθωτικές κινήσεις, καλούνται να πληρώσουν- με την απειλή διακοπής του ρεύματος- πολίτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να το ζητήσουν και από οικογένειες σεισμόπληκτων περιοχών που διαμένουν σε κοντέινερς και έπρεπε να είχαν εξαιρεθεί. Το απόλυτο αλαλούμ έχει γίνει βραχνάς και η ανικανότητα των αρμοδίων, αδιέξοδο για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού" συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Καταλήγοντας, ο Γιάννης Μιχελάκης υπενθύμισε την έκκληση που είχε απευθύνει ο αρχηγός της ΝΔ, λίγο πριν το σχηματισμό της μεταβατικής κυβέρνησης για απόσυρση του συγκεκριμένου τέλους.
"Για μια ακόμα φορά, υπενθυμίζουμε την έκκληση που απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της μεταβατικής κυβέρνησης. Η υπομονή έχει εξαντληθεί. Καλούμε τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν άμεσα λύση σε αυτό το μεγάλο και ευαίσθητο κοινωνικό πρόβλημα" ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου