Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τραβάει το χαλί στον Παπαδήμο

Τραβάει το χαλί στον Παπαδήμο
Οι δικοί του οφείλουν να τον «μαζέψουν» το συντομότερο.Συνεχίζει και τώρα να κάνει, όπως έκανε από την αρχή της πρωθυπουργίας του, μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα.
Με τις συνεντεύξεις του στα γερμανικά –κυρίως- έντυπα που....
έχουν αναλάβει εργολαβικά, τα δυο τελευταία χρόνια, τη δυσφήμηση και την απαξίωση της χώρας, με τα σόου και τους λόγους που εκφωνεί εδώ κι εκεί στην Ευρώπη, επιμένοντας στο παραμύθι του δημοψηφίσματος ως δήθεν «παραχώρησής του προς το λαό»! Του δημοψηφίσματος δηλαδή που έφερε την Ελλάδα όχι πια στο χείλος αλλά μέσα στην άβυσσο, με τη δήθεν αυτοκριτική,
μέσω της οποίας ανακυκλώνει τον απίστευτο διασυρμό που (αυτός κυρίως, ο διασυρμός) έριξε τη χώρα πάνω στα βράχια, με όλα αυτά και με τις προσπάθειες να φιλοτεχνήσει (αν είναι δυνατόν!) ένα νέο προφίλ για κάποια διεθνή θέση, ναρκοθετεί όλες τις προσπάθειες για την αποκατάσταση κάποιας αξιοπιστίας της χώρας και υπονομεύει τη Κυβέρνηση Παπαδήμου στην απελπισμένη της προσπάθεια να σώσει, αν κάτι ακόμη μπορεί να σωθεί, μέσα στο γενικευμένο ευρωκατακλυσμό.
Αν δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου τη ζημιά που προσθέτει στις καταστροφές που έχει ήδη προκαλέσει (μαζί με τον κ. Παπακωσταντίνου) στην Ελλάδα και το λαό της, το ΠΑΣΟΚ έχει ανθρώπους που τουλάχιστον κάτι πρέπει να υποπτεύονται. Έ λοιπόν, κάτι επίσης πρέπει να κάνουν, το συντομότερο.
Η χώρα που τόσο πολύ τον ανέχτηκε δεν μπορεί τώρα και να τον παρηγορήσει.


http://www.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου