Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τι λέει ο Παπανδρέου; Εξαρτάται...

Τι λέει ο Παπανδρέου;
Εξαρτάται σε ποιον μιλάει. Πάντως την αλήθεια δεν την λέει σε κανέναν.

Πήγε στις Βρυξέλλες και τους έδωσε ένα πλάνο. Ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε για δημοψήφισμα. Τον κάλεσαν στις Κάννες για εξηγήσεις και είπε ότι τους είχε ενημερώσει. Γυρίζει από τις Κάννες και μαθαίνουμε ότι δεν ήξερε κανένας τίποτα. Πάει στο υπουργικό και τους λέει ότι θα παραιτηθεί αν συσταθεί κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Βγαίνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τους λέει ότι δεν θα παραιτηθεί και ότι υπάρχει ήδη κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας. Όλα αυτά; Σε 3 μέρες!!!
Όσο για το περίφημο δημοψήφισμα; Χωρίς να ξέρουμε καν ποια θα ήταν η ερώτηση και τι ακριβώς θα ήταν η δέσμευση της "κυβέρνησης", αυτής που έχει απομείνει ντε... έφερε το χάος σε παγκόσμια κλίμακα. Κατάφερε να ρίξει το ευρώ, να ανεβάσει το δολάριο, έφερε συνολικές ζημιές μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 1,5 τρις ευρώ!!! Και όλα αυτά για ένα χρέος 380 δις!!! Το κερασάκι; Το έκανε λέει για να συμφωνήσει ο Σαμαράς στην υπογραφή της δανειακής σύμβασης!!!

Και συνεχίζουμε και το συζητάμε. Δεν τον έχουμε στείλει ακόμα στο φρενοκομείο, καθώς ο άνθρωπος προφανώς πάσχει από το σύνδρομο του σωτήρα. Του το είχαμε πει όμως. Μην κάνεις παρέα με τον Καντάφι άνθρωπέ μου... θα κολλήσεις τίποτα!!! Και θα ήταν πολύ αστείο αν δεν ήταν τραγικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου