Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο Καμμένος μιλάει για “χούντα”



Αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα δηλώνει σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμμένος στην εφημερίδα «Real News», προαναγγέλλοντας ότι δεν σκοπεύει να προσφέρει θετική ψήφο αποδοχής και στήριξης, στη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο.
Παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπείται στην κυβέρνηση Παπαδήμου δια των δυο αντιπροέδρων της, Δημήτρη Αβραμόπουλου και Σταύρου Δήμα, καθώς και από σειρά στελεχών, ο Πάνος Καμμένος ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να δώσει πολιτική νομιμοποίηση σε μια τέτοια κυβέρνηση. Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει δεν έχει ο ίδιος λαϊκή εντολή και συνταγματικό δικαίωμα για να πράξει κάτι τέτοιο, ενώ εξηγεί ότι στην περίπτωση που έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ουσιαστικά θα προσέφερε άφεση αμαρτιών σε όλη τη μνημονιακή πολιτική που προηγήθηκε.
Ο Πάνος Καμμένος μάλιστα, επικαλέστηκε και πρόσφατη δήλωση του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Σταμάτη, μιλώντας για «χούντα», αναφορικά με την κυβέρνηση που σχηματίστηκε από το υπάρχον Κοινοβούλιο, χωρίς δηλαδή να προηγηθούν εκλογές, με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου