Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Διάγγελμα για κλάματα: Ο απόλυτος εξευτελισμός Ελλάδας & Γ.Παπανδρέου

Tέτοιος εξευτελισμός της Ελλάδας στο πρόσωπο ενός ανθρώπου δεν πρέπει να έχει υπάρξει ξανά στο παρελθόν: Σε μια αξιοθρήνητη μεταμεσονύκτια εμφάνιση, ένας μαστιγωμένος και καταρρακωμένος Γιώργος Παπανδρέου, μετά την σύνοδο των G20, το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ότι αναγκάστηκε να μεταφέρει το....
δημοψήφισμα για τις 4 Δεκεμβρίου κατόπιν σχετικής εντολής των Μέρκελ-Σαρκοζί.Μάλλον το ερώτημα θα είναι "Ναι ή όχι στο ευρώ", το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό, δε νομομιμοποιεί κατ'ουδένα τρόπο την κυβέρνηση τυχόν θέτικό αποτέλεσμα (που είναι και το σφόδρα πιθανό, αν είναι αυτό το ερώτημα) και γενικά θα έχει προκαλέσει μία άνευ προηγούμενου αναστάτωση χωρίς κανένα λόγο και αιτία, αφού οι πολίτες θα ξαναγυρίσουμν στα χαρακώματα του αγώνα για επιβίωσή τους χωρίς να θεωρούν ότι του έδωσαν "πράσινο φως" για να εφαρμόσει αυτά που θέλει.

Πάντως να σημειώσουμε ότι ήδη ακούγονται πολλά για κερδοσκοπικά παιχνίδια που έχουν γίνει παγκοσμίως από κάποιους οι οποίοι ... γνώριζαν την πρόθεση του πρωθυπουργού να ανακοινώσει δημοψήφισμα και τώρεα έχουν θησαυρίσει1

Έτσι λοιπόν ο Γ.Παπανδρέου δήλώσε ότι "Οι αποφάσεις της ΕΕ έχουν ευθύνες. Λόγω αμφισβήτησης θεώρησα σημαντικό ο ελληνικός λαός να πάρει τις αποφάσεις. Θα διοργανώσουμε το δημοψήφισμα στις 4 Δεκεμβρίου. Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και θα ενημερώσω τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων. Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός είναι σοφός και θα πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θέλει να είμαστε ισχυρός εταίρος στο ευρώ και την Ευρώπη και αυτό διακυβεύεται. Μια θετική απόφαση του ελληνικού λαού είναι θετική απόφαση για την Ευρώπη. Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός είναι σοφός και ικανός να λάβει τις σωστές αποφάσεις για το καλό της χώρας.

Ενημέρωσα τους εταίρους ότι θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε το δημοψήφισμα πιθανώς στις 4 Δεκεμβρίου.Πολλοί αμφισβητούν τις σημαντικές αποφάσεις και θεωρώ σωστό να τις λάβει ο ελληνικός λαός. Οι σημαντικές αποφάσεις έχουν και ευθύνες και αυτές οι ευθύνες θα αλλάξουν το μέλλον της χώρας".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου