Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Όλη η πολιτική ηγεσία να κάνει το ίδιο με τον Σαμαρά



Οι εθνοπρεπείς δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ.  δεν επιτρέπεται να αφήσουν κανέναν Έλληνα πολίτη ασυγκίνητο.
Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε την δύναμη ψυχής που πρέπει να διαθέτεις γιά να μπορείς να αντιστέκεσαι στις επιβουλές των  σύγχρονων  κατακτητών της Χώρας μας.  Και ο πρόεδρος της Ν.Δ. έδειξε ότι την έχει !
Η Πατρίδα μας βρίσκεται από προχθές σε Πόλεμο !  Ο πόλεμος μας έχει επιβληθεί , δεν τον επιλέξαμε εμείς όταν μπορούσαμε και όταν
έπρεπε . Τα όπλα των εχθρών μας είναι αθόρυβα . Είναι τα spreads, είναι τα ληστρικά επιτόκια, είναι οι ποικιλώνυμοι οίκοι αξιολόγησης, είναι το ξεπουλημένο επικοινωνιακό σύστημα της Χώρας μας.
Τον πόλεμο αυτόν οφείλουμε να τον διεξαγάγουμε με όλες τις δυνάμεις του Έθνους μας παρούσες. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα πολεμήσει μόνη . Και θα πολεμήσει γιά να μην υποδουλωθεί σε αυτούς που συνιστούν την
σημερινή Δύση . Θα πολεμήσει εναντίον αυτών που διακήρυσσαν ότι είναι φίλοι , σύμμαχοι και εταίροι μας..!
Η Ελλάδα είναι σήμερα μόνη στην πρώτη γραμμή του αγώνος  γιά την διαφύλαξη της εθνικής της ανεξαρτησίας και κυριαρχίας , όπως ακριβώς πριν 70 χρόνια . Οι λοιποί αδύναμοι κρίκοι της ευρωζώνης (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία) μας παρακολουθούν με δέος . Γνωρίζουν καλώς ότι αν εμείς υποκύψουμε σήμερα , αύριο θα έλθει η δική τους σειρά. Και περιμένουν να μας χειροκροτήσουν και , γιατί όχι, να βρεθούν με το μέρος μας αν ανθέξουμε τις φανερές και (κυρίως) τις παρασκηνιακές πιέσεις !
Κύριε Σαμαρά , κρατηθείτε στις εθνικές σας θέσεις . Μην συμβιβασθείτε σε τίποτε άλλο . Μην υποκύψετε στα κελεύσματα του Βερολίνου , της Φρανκφούρτης και των  Βρυξελλών . Μην δίνετε την παραμικρή σημασία στους επικοινωνιακούς εκβιασμούς του ανθυπάτου Όλι Ρέν . Να έχετε στο μυαλό σας ότι υπηρετείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ζωτικά εθνικά μας συμφέροντα που μία ανίκανη κυβέρνηση της Χώρας μας προετίθετο να υποθηκεύσει , προκειμένου να διατηρηθεί στην Εξουσία. Οδηγείστε τις
όποιες  διαπραγματεύσεις  είναι  ακόμη  σε εξέλιξη , σε νέα βάση : “Δεν εκχωρούμε την  εθνική μας κυριαρχία σε κανέναν, δεν παραδίδουμε τα συμφέροντα του λαού μας στην βορά των διεθνών κερδοσκόπων” .
Κύριε πρόεδρε της Ν.Δ. , κρατείστε ψηλά την σημαία του πολεμικού αγώνα που μας έχουν επιβάλει. Μην πτοηθείτε καθόλου γιά τις όποιες θετικές ή αρνητικές αποφάσεις που θα πρέπει να λάβετε γιά την υπεράσπιση της αιμάσσουσας Πατρίδας μας . Μπορούμε , πρόεδρε της Ν.Δ., να ζήσουμε και χωρίς την δόση των οκτώ δις με την οποίαν μας εκβιάζει η “πολιτισμένη” Ευρώπη !   Έχουμε , πρόεδρε, τεράστιο διαπραγματευτικό πλεονέκτημα από μιά τέτοια δήλωση .
Τολμήστε , πρόεδρε της Ν.Δ. !   Η Ελλάδα θα σας ευγνωμονεί,  η Ευρώπη θα αναγκασθεί έντιμα να διαπραγματευθεί!
Β. Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου