Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα θα είναι μια άλλη μέρα. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση


Δεν ξέρω αν ο Βενιζέλος … κοιμήθηκε καλά (θυμάστε τι είπε χθες;) με αυτά που ακούει στο ΠΑΣΟΚ ότι τα βρήκε πάλι με τον ΓΑΠ τον οποίο  μάλιστα ορισμένοι πιέζουν να … παραμείνει, βλέποντας το χάος να έρχεται, αλλά σήμερα θα είναι μια άλλη μέρα.
Μέχρι το βράδυ ο Παπανδρέου δεν θα είναι πρωθυπουργός και εκείνο το τρένο της ιστορίας που λέγαμε θα μας βάλει όλους θέλουμε δεν θέλουμε στην εποχή της νέας μεταπολίτευσης.

Ο επόμενος στόχος είναι να ξεμπερδεύουμε γρήγορα με την μεταβατική κυβέρνηση και να μιλήσει ο λαός. Ο Σαμαράς δεν πρέπει να ακούσει εκείνους που μόλις βγήκαν από τα ράφτη τους και θέλουν και να γίνουν υπουργοί και να μείνουν κανά δυο χρόνια στην κυβέρνηση.
Η εκπροσώπηση της ΝΔ πρέπει να είναι ελάχιστη, αν δεν γίνεται διαφορετικά. Και σε καμία περίπτωση να μην υπουργοποιηθούν βουλευτές.
Χθες γράψαμε ότι ο νέος πρωθυπουργός πρέπει να εκπροσωπεί την πατρίδα και όχι τους … τραπεζίτες. Σήμερα το πρωί το εγχείρημα Παπαδήμου έβαινε προς το τέλος του καθώς  η υποψηφιότητα του προσκρούει σε προβλήματα που προκύπτουν και από τις δύο πλευρές.
Για να καταλάβετε τι γίνεται στο παρασκήνιο και την αγωνία του συστήματος ΠΑΣΟΚ, δείτε τι γράφουν τα ΝΕΑ στο κύριο άρθρο του…θέλουν “εψηφισμένο πρωθυπουργό” !!!. Σε λίγο θα παρακαλάνε τον ΓΑΠ να μείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου