Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΟΛΟΥΣ (ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΕΕ) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.


Με μία κίνηση ματ πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έβαλε τέλος στα όποια εγχώρια και ευρωπαϊκά σχέδια για κοινή επιστολή υποταγής. Διαχώρισε τον εαυτό του και το κόμμα από το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ και ξαναέστειλε στην ηγεσία της ΕΕ την ίδια επιστολή με αυτή που είχε στείλει πρίν λίγες μέρες στο ΕΛΚ.
Μία κίνηση που πετάει το μπαλάκι στην ΕΕ για την εκταμίευση της 6ης δόσης, αφού αναφέρει ότι στηρίζει τον Παπαδήμ(ι)ο όσο αναφορά την ψήφιση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου αλλά και για όλα όσα συμφωνήθηκαν ενώπιων του προέδρου της δημοκρατίας, άρα λέει και στους ευρωπαίους ότι θα πάμε σε εκλογές, επίσης αναφέρει ότι δεν σύμφωνη με την πολιτική που ακολουθείτε και χρειάζεται αλλαγή για την επίτευξη των στόχων.
Άφησε ξεκρέμαστο το ΠΑΣΟΚ και τον δορυφόρο του ΛΑΟΣ σε όλη αυτή την ιστορία που ήθελαν κοινή επιστολή και την ΕΕ που ήθελε υποταγή σε όλα, πλέον κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για ότι φταίει για της όποιες καθυστερήσεις και ότι το χρονοδιάγραμμα για της εκλογές δεν μπορεί να πάει παραπέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου