Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ε όχι και ο Καρατζαφέρης εγγυητής της ομαλότητας!


Ότι ο κ. Καρατζαφέρης θα αυτοαναγορευόταν σε εγγυητή της δημοκρατικής ομαλότητας, αυτό δεν το περίμενε ούτε ο πιο αδαής με τα πολιτικά Ελληνας. Τι απίστευτη πρόταση είναι αυτή να συναντηθεί ο Γ. Παπανδρέου, ο Αντ. Σαμαράς και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προκειμένου, όπως λέει ο ίδιος, να βρεθεί λύση και να σχηματιστεί κυβέρνηση. Διαβάστε τη δήλωσή του για να καταλάβετε πόσο χαμηλά έχει φτάσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα:
«Εργώδης τοκετός, παλίνδρομος η κύηση, σε κίνδυνο το έμβρυο. Για να σωθεί, χρειάζεται η άμεση παρέμβαση. Και άμεση παρέμβαση είναι να βρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος
Παπανδρέου και εγώ, να βρούμε την κατάλληλη σύνθεση και τον πιο ενδεδειγμένο για πρωθυπουργό. Όσο το ψάχνουνε, τόσο χάνεται πολύτιμος χρόνος, τόσο μας κοροϊδεύει η Ευρώπη, τόσο ανασφαλής αισθάνεται ο Έλληνας» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
Δυστυχώς εκεί καταντήσαμε, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να καλεί τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά να τον συναντήσουν για να βρεθεί λύση. Μήπως να τον κάνουμε και επίτιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να λύσει όλα τα προβλήματα της δημοκρατίας μας;
Την ευθύνη για την κατάντια της χώρας την φέρει αποκλειστικά ο κ. Παπανδρέου ο οποίος από τη μια δεν τολμά να πει μια κουβέντα για τις απαιτήσεις της Ευρώπης για γραπτές εγγυήσεις κι από την άλλη αφήνει τους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς να σαρώνουν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου