Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Ο νέος Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τοποθετείται Αν υπουργός Παιδείας ,σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,  ενώ υπουργός παραμαίνει η Αννα Διαμαντοπούλου και υφυπουργός η Εύη Χριστοφιλοπούλου.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Από το 1987 μέχρι το 1989 ήταν Λέκτορας Διεθνών Σχέσεων και Συγκριτικής Πολιτικής στο  School of International Service του Πανεπιστημίου  American  στη  Washington των Η.Π.Α.

Από το 1990 μέχρι το 1992 ήταν επισκέπτης ερευνητής στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου  Harvard.
Από το 1992 μέχρι το 1995 ήταν Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου  George Mason στη  Virginia  των Η.Π.Α.
Από το 1995 μέχρι το Φεβρουάριο του 2001 ήταν Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Από το Φεβρουάριο του 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2008 ήταν Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τον Ιούλιο του 2008 εξελέγη Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Από το Ιούλιο του 2000 έως το Δεκέμβριο του 2009 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων και μέλος της  International Studies Association. Είναι Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Έχει δημοσιεύσει διάφορα βιβλία και άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου