Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Γιώργο δεν ήλθες για καλό στη πολιτική και πας να φέρεις και τα πάνω κάτω;

Συζητάει ο Γιώργος Παπανδρέου με τους επιτελείς του να αλλάξει τον εκλογικό νόμο και μέχρι στιγμής ο Σαμαράς, όπως λένε...δεν συμφωνεί για την αλλαγή αυτή. Θέλει δηλαδή ο Παπανδρέου οι 120 βουλευτές να εκλέγονται με λίστα, δηλαδή κατά σειρά προτεραιότητας που θα ορίσει αυτός στο ψηφοδέλτιο για να ξαναεκλεγούν οι υπουργοί του που βρίσκονται και σήμερα στη κυβέρνηση Παπαδήμου. Εάν οι εκλογές γίνουν με τον ισχύοντα νόμο, δηλαδή με σταυρό προτίμησης οι Βενιζέλος, Πάγκαλος, Πετσάλνικος, Ρέπας, Λοβέρδος, Χρυσοχοίδης, Παπακωνσταντίνου, Σκανδαλίδης, Συφουνάκης, Διαμαντοπούλου, Καστανίδης, Μπεγλίτης, Κατσέλη, Κουτρομάνης κ.λ.π. δεν να ξαναδούν βουλευτιλίκι, γιατί είναι τόσα πολλά τα δεινά που επέφεραν στην Ελλάδα και στους ΄Ελληνες με τους απανωτούς νόμους που ψήφισαν, ώστε δεν πρόκειται να βρουν μέσα στη κάλπη ούτε τις ψήφους των οικογενειών τους και αν έχουν αντίρρηση, και τον πολιτικό ανδρεισμό γιαυτό που γράφω, ας ζητήσουν επίμονα από το αφεντικό τους το Γιώργο να διεξαχθούν οι εκλογές μόνο με σταυρό προτίμησης και τότε θα δουν που θα τους στείλει ο Ελληνικός λαός για πάντα.

Πέραν αυτού όμως θέλω να ρωτήσω το Γιώργο Παπανδρέου εάν είναι δημοκράτης ή δικτάκτορας. Στη δημοκρατία υπάρχει ελευθερία σκέψης, έκφρασης και εκλογής, ενώ στη δικτατορία ορίζει ο δικτάτορας μόνο αυτούς που θέλει ο ίδιος και αγνοεί την επιθυμία του λαού. Εάν όντως εφαρμόσει νέο εκλογικό νόμο, δηλαδή εκλογές με λίστα, τι διάλο σοσιαλιστής και δημοκράτης είναι αυτός ο άνθρωπος ;

Eπίσης διάβασα ότι «παίζεται» το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί η είσοδος ενός κόμματος στη βουλή με ποσοστό λιγότερο από 3% . Αυτό τι είναι πάλι καινούριο κόλπο για να βοηθήσουμε κάποιο κόμμα να μπει στη βουλή, λόγω υποχρέωσης που ψήφισε το μνημόνιο, το οποίο σε όσες δημοσκοπήσεις έχουν γίνει ποτέ δεν συγκέντρωσε το 3% ; Aκούς Γιώργο δεν ήλθες για καλό στη πολιτική, πας να φέρεις τα πάνω κάτω τόσο προς ίδιον όφελος όσο και προς όφελος του ΠΑΣΟΚ και τίποτα περισσότερο και όσον αφορά όλα τα άλλα – γαία πυρί μιχθήτω – ας γίνουν στάχτη τα πάντα. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι ο Ελληνικός λαός που υποφέρει από εσένα και από τους συνεργάτες σου και από τη διακυβέρνηση του κόμματός σου, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, θα σταθμίσει τα πράγματα και αναλόγως θα σας ανταμείψει γκρεμοτσακίζοντας όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον ψευτο – ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ σας για να μπορέσουν οι ΄Ελληνες να πάρουν μια βαθειά ανάσα από την ασφυκτική καταπίεση που τους κάνετε εσείς δύο χρόνια τώρα συνέχεια.

΄Ισως μ΄αυτά που συνέβησαν να είναι μια καλή ευκαιρία να σας διώξει ο λαός και να διαγραφεί διαπαντώς η λέξη ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ από την Ελλάδα.

Τώρα κατάλαβαν καλά οι ΄Ελληνες πόσο ύπουλο είναι το καθεστώς που εφαρμόσατε στη χώρα μας και ξεγελάσθηκαν κατ΄επανάλλειψη και το έφεραν στην εξουσία, γιατί πίστεψαν τα λόγια που τους λέγατε, ότι δηλαδή με το ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση θα ζήσουν πολύ καλύτερα, θα τρώνε με χρυσά κουτάλια και προπαντώς δεν θα φοβούνται το χωροφύλακα, αλλά αποφύγατε να τους πείτε ότι θα τρώνε με την ψυχή τους ξύλο, χημικά και δακρυγόνα από την Αστυνομία κάθε φορά που θα διαμαρτύρονται για τη φτώχια τους και για τη πείνα τους.

tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου