Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Γιατί ο ΓΑΠ δεν θα κάνει ΠΟΤΕ εκλογές


Όργιο φημών και παραπληροφόρησης κατακλύζει την Ελλάδα καθώς ξένα και ντόπια μέσα ενημέρωσης ασκούν πρωτόγνωρες πιέσεις στον Σαμαρά για να δεχθεί συγκυβέρνηση.
Μέχρι στιγμής ακούσαμε ή διαβάσαμε τις εξής απίστευτες «πληροφορίες»:
Το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει για οικουμενικό πρωθυπουργό τον Πέτρο Μολυβιάτη και αν δεν δεχθεί αυτός τον Δήμα, τον Αβραμόπουλο και τον Σουφλιά, κατά σειρά.
Μάλιστα ο Καρατζαφέρης , που έμεινε μόνος του με τον Παπανδρέου να ψάχνουν συγκυβερνήτες, διαφώνησε με την επιλογή Δήμα επειδή λέει του φέρνει στο μυαλό την περίοδο της κυβέρνησης Τζανετάκη.

Πως να την ξεχάσει άλλωστε εκείνη την περίοδο; Τότε φτιάχτηκε η σύγχρονη διαπλοκή και τον έβγαλε κι αυτόν βουλευτή ο Μητσοτάκης.
Παράλληλα ο αρχηγός του ΛΑΟΣ δήλωσε πως θέλει να τηλεφωνήσει στον Σαμαρά να τον παρακαλέσει για την συγκυβέρνηση, αλλά δεν έχει το …τηλέφωνό του.
Μια μαχαιριά του δώσανε τον πάτησε το τρένο. Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις  ψάρια (λαϊκό άσμα)
Την ίδια ώρα βεβαίως που ο Παπανδρέου και ο Καρατζαφέρης ετοιμάζονταν να τους κάνουν πρωθυπουργούς οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ αποδομούσαν με τον Σαμαρά ένα-ένα τα επιχειρήματα του Παπανδρέου που διαβάσατε σε προηγούμενη ανάρτηση.

Στο μεταξύ όπως μου είπε ανώνυμο κυβερνητικό παπαγαλάκι, μετά την άρνηση Δήμα – Αβραμόπουλου υπάρχουν σκέψεις να γίνει πρόταση και στον Φαήλο για να διεμβολίσουν έτσι και «τον σκληρό πυρήνα των σαμαρικών» που τους έχει κάτσει στο στομάχι.
Ρώτησα σχετικά τον Φαήλο και μου είπε: «Εγώ δεν αναλαμβάνω, εσύ κάνε ότι θες»
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή ο υποδιευθυντής του Antinews πίνει τσίπουρα στην Θεσσαλονίκη μαζί με την μισή συντακτική επιτροπή του site ενώ μερικοί άλλοι – να μην λέμε ονόματα – τα Σαββατοκύριακα εξαφανίζονται, δεν ευκαιρώ προσωρινά.
Στο μεταξύ, ο Παπανδρέου συνεχώς παραιτείται άλλα ελικόπτερο δεν βλέπω στο Μαξίμου.
Ο Βενιζέλος την μια φοράει το πρωθυπουργικό φράκο και την άλλη το βγάζει. Θα χάσει τουλάχιστον καμία δεκαριά κιλά με όλα αυτά τα κόλπα που του κάνει ο ΓΑΠ, λένε στενοί συνεργάτες του.
«Εύχομαι στον φίλο μου, Γιώργο Παπανδρέου η Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα, όμως θα πρέπει να ακολουθήσει με πλήρη ευλάβεια τις οδηγίες της ΕΕ» δήλωσε και ο Ερντογάν. Με τις ευχές που του έχει δώσει τον κατέστρεψε τον άνθρωπο. Σε λίγο θα τον λένε Μητσογάν!.
Ο Παπανδρέου έχει λέει υποσχεθεί στον Βενιζέλο να παραιτηθεί. Και σε εμάς είχε υποσχεθεί πως λεφτά υπάρχουν και δεν θα μας φέρει το ΔΝΤ
Και επειδή μας έχουν ταράξει τα ΜΜΕ με τις δηλώσεις και του πιο απίθανου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και τις …καλτσοδετες της Καϊλή, γιατί παρακαλώ δεν ασχολήθηκε κανείς με την εξής σημαντική δήλωση νΒουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ.Μαγκούφης (μιλώντας από του βήματος της Βουλής):
«Βλέπουμε τι γίνεται στα κεντρικά κανάλια των Αθηνών. Με την εικόνα καταλυτική, μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πάρτε παράδειγμα το MEGA. Πάνω που η Τρέμη, δίπλα ο Πρετεντέρης παραδίπλα ο Τσίμας από κάτω ο υπουργός. Καπελώνουν την εξουσία αυτοί θέλουν να είναι η πραγματική εξουσία. Αυτοί είναι οι υπηρέτες των οικονομικών συμφερόντων. Τους καταγγέλλω».
Γι αυτό δίνω τον λόγο στον αναγνώστη Jimaco

Οι εκλογές είναι συστημικός κίνδυνος όταν τις χάνει το ΠΑΣΟΚ, ενω στην αντίθετη περίπτωση, είναι θρίαμβος της λαϊκής κυριαρχίας.
Εκλογές έγιναν, ή μπορούν χωρίς πρόβλημα να γίνουν, σε Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ουγγαρία και Ιταλία, όχι όμως στην Ελλάδα.
Εκλογές δεν μπορούσαν να γίνουν πριν το μνημόνιο, γιατί δεν είχαμε συναίνεση.  Δεν μπορούσαν να γινούν όμως και μετά την ψήφιση του μνημονίου γιατί έπρεπε να πέσουμε με τα μούτρα στην εφαρμογή του.
Εκλογές δεν προλαβαίνουμε με τίποτα να κάνουμε σε ένα μήνα, για δημοψήφισμα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εκλογές θέλει μόνο ο Σαμαράς για να γίνει πρωθυπουργός, ο ΓΑΠ δεν έχει κόλλημα με την καρέκλα, άρα δεν κάνουμε εκλογές.
Εκλογές στην Ελλάδα, κάνουμε αυστηρά κάθε τέσσερα χρόνια, τι τους έπιασε και ζητάνε εκλογές από τώρα;
Εκλογές στην Ελλάδα γίνονται κατόπιν ομόφωνης απόφασης του συμβουλίου των MEGAλοδημοσιογράφων και ΣΚΑΙλιαστών, αξιότιμων κ.κ. Γιάννη, Μανώλη, Παύλου, Ολγας, Αλέξη, Μπάμπη κλπ. Στους υπόλοιπους δεν μας πέφτει λόγος.
Οι εκλογές δεν θα βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση και θα πρέπει να γίνει κυβέρνηση συνασπισμού κομμάτων, άρα γιατί να κάνουμε εκλογές και όχι κυβέρνηση συνασπισμού από τώρα;
Οι πολιτικοί είναι όλοι άχρηστοι, τι να αποφασίσει ο λαός;  Άρα εκλογές δεν χρειάζεται να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου