Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ο Σαμαράς φταίει για όλα ... ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ


Είναι σατανικό το σκηνικό που έστησε ο ... άνθρωπος.
Είναι αυτός που μετά την αποτυχία του 96 , χρησιμοποιώντας τον φίλο και συμμαθητή Χριστοφοράκο προχώρησε στον απόλυτο έλεγχο του πολιτικού προσωπικού της χώρας μέσω της SIEMENS και των χορηγιών της .
Είναι ο ίδιος που οργάνωσε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου , μέσω της πολιτικοοικονομικής ελίτ που ήδη έλεγχε
από την προηγούμενη υπόθεση. ΘΑ θυμάστε άλλωστε τις κραυγές Τσουκάτου και Μαντέλλη « είναι εθνικιστές» « είναι εθνικιστές ».
Είναι αυτός που χρησιμοποιώντας τις ισχυρές προσβάσεις του στο εξωτερικό , εξανάγκασε την κυβέρνηση Σημίτη να δεκαπλασιάσει το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 . Μην ξεχνάτε και τα SWAP με την GOLDMAN SACS καθώς και την ισοτιμία εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Είναι το ίδιο πρόσωπο που συμβούλευε τον Αλογοσκούφη να πραγματοποιήσει την απογραφή καθώς και να υιοθετήσει την ήπια προσαρμογή.
Αφού έστησε το « σκάνδαλο » του Βατοπεδίου , αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να έλθει στην επιφάνεια. Προτίμησε όμως το Υπουργείο Πολιτισμού , ώστε να μην συμμετέχει στην Κυβερνητική Επιτροπή της κυβέρνησης Καραμανλή. Από αυτήν τη θέση δε , εξανάγκασε τον Κ. Καραμανλή σε παραίτηση , ώστε να γίνει κατόπιν εύκολα αρχηγός της Ν.Δ. χωρίς αντίπαλο . Άλλωστε ήταν ο μόνος υποψήφιος και τα ποσοστά του ήταν αντίστοιχα του Εμβέρ Χότζα .
Όταν κατάφερε να γίνει αρχηγός επανήλθε στις παλιές του συνήθειες , υπονομεύοντας την κυβέρνηση Παπανδρέου . Έτσι σε συμμαχία με την Βάσω , ξεκίνησε τον πόλεμο κατά του λαοπρόβλητου Παπακωνσταντίνου ( σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 , Τ+ 10 κ.τ.λ. )
Με άγνωστο ακόμα τρόπο έπεισε τον Παπανδρέου ότι πρέπει να κατασυκοφαντήσει την χώρα και τους πολίτες της στο εξωτερικό ώστε μετά να είναι απαραίτητη η προσφυγή στο Δ.Ν.Τ. και τους μηχανισμούς στήριξης , καθώς αυτή θα ήταν η μόνη αξιόπιστη λύση για τον εκσυγχρονισμό της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε φροντίσει να πουληθεί το CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Ο ίδιος δε , για τον εαυτό του κράτησε το ρόλο του ΟΧΙ στο Μνημόνιο , ούτως ώστε να συνεχίσει απτόητος το έργο του.
Ταυτόχρονα έριξε την ιδέα στην τρόικα , να συνεισφέρουν οι έχοντες πολλά χρήματα Έλληνες πολίτες , για να πληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του χρέους . Επίσης με πλάγιο τρόπο , ανέδειξε το ζήτημα της μείωσης των αμοιβών με σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της χώρας. Πως νομίζετε ότι αποφασίστηκαν όλα αυτά τα μέτρα που οδηγούν σε μόνιμη ύφεση;
Όταν ο Παπακωνσταντίνου εξάντλησε τον ρόλο του , ο Σαμαράς εφάρμοσε άλλο ένα διαβολικό σχέδιο : Έριξε την ιδέα στον Γιώργο , να αναβαθμίσει τον Βενιζέλο ώστε να φύγει άλλος ένας επικίνδυνος αντίπαλος . Του υπέβαλε δε , τον ψευτοτσαμπουκά με την τρόικα , ως τον καλύτερο τρόπο επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου , που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της 6ης δόσης και την ψήφιση τελικά αυστηρότερου μεσοπρόθεσμου.
Τα ρέστα του όμως , τα έδωσε μετά τα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου. Συμφωνεί με τον Γιωργάκη να διενεργηθεί δημοψήφισμα , αφού πρώτα έχει αναγκάσει την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ , να αμφισβητεί ανοιχτά την πολιτική Παπανδρέου. Μ’ αυτόν τον τρόπο στέλνει τον Γιώργο στα τάρταρα , αναγκάζοντας τον Σαρκοζύ στις Κάννες να τον αποκαλεί “idiot”.
Φτάνουμε λοιπόν στην τελευταία μαγική κίνηση. Μέσω του Ε.Λ.Κ. , ασκεί στον ίδιο του τον εαυτό εκβιασμό για συναίνεση , ώστε η χώρα να μην οδηγηθεί πίσω στη δραχμή . Υποκύπτει στον εκβιασμό και την ίδια στιγμή εμφανίζεται ως ο εγγυητής της ομαλότητας και της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας .


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ



ΥΓ.1: Επειδή ακόμα και ο παραλογισμός έχει τα όριά του ΚΡΕΜΑΣΤΕ κι εμένα μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου