Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ


Ξεκινώντας να ξεκαθαρίσω κάτι, σε αυτό το blog δεν γράφει κανείς δημοσιογράφος, μπορεί κατά καιρούς να φιλοξενούνται άρθρα που θεωρούμε σοβαρά και δεν είναι κατευθυνόμενα αλλά ως εκεί, εδώ καταθέτουμε την άποψη μας ως πολίτες διότι μέσω του internet μας δίνετε η ευκαιρία να σκεφτούμε και να εκφραστούμε ελεύθερα χωρίς το πλύσιμο εγκεφάλου από τα όργανα των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης. Αυτό είναι ένα blog της δεξιάς ιδεολογίας, όχι αυτής που παρουσιάζετε από όλους αυτούς, πχ δεξιός = φασίστας, αλλά της αγνής πατριωτικής ιδεολογίας, του πατρίς – θρησκεία – οικογένεια, γι’ αυτό το λόγο τόσο καιρό δεν δημοσιεύονται άρθρα ή ανακοινώσεις – δελτία τύπου που έρχονται στο mail από βουλευτές της Ντόρας η του ΛΑ.Ο.Σ. κύριοι δεν ανήκετε σε αυτή την ομάδα και ούτε πρόκειται οπότε σταματήστε της προσπάθειες.
Στο κύριος θέμα τώρα, μετά από την κίνηση Σαμαρά περίμενα να δω ποια θα είναι η αντίδραση των φίλων μας στα δημοσιογραφικά sites και φυσικά δεν ήταν έκπληξη ότι στην πλειοψηφία τους μιλούν για κολοτούμπα του Αντώνη Σαμαρά, ότι ακόμα μία φορά δεν τήρησε τα λεγόμενα του κλπ κλπ κλπ.


Αυτοί οι κύριοι έχουν το ταλέντο να παρουσιάζουν ένα θέμα όπως θέλουν, να στο περάσουν όπως ακριβώς το απαιτούν τα μεγάλα συμφέροντα, πχ ας πάρουμε της 30.000 απολύσεις από το δημόσιο, πώς θα το προβάλουν? «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ», όταν το δεί κάποιος σε μία εφημερίδα με μεγάλα γράμματα η το ακούσει στο χαζοκούτι θα πεί «επιτέλους, καιρός ήταν». Αυτή είναι η επιτυχία των συμφερόντων, σου παρουσιάζουν το θέμα όπως πρέπει για να πάρουν την απάντηση και την ψυχολογία που θέλουν, αλήθεια αν ακούσεις ότι από αυτά τα 30.000 άτομα το 30% δεν έχει άλλα εισοδήματα, το 50% θα μείνει μακροχρόνια άνεργο και δεν θα έχει τα απολύτως απαραίτητα για να ζήση και το 20% θα χάσει το σπίτι του που το χρωστά στην τράπεζα? Τότε θα έχεις την ίδια αντίδραση? Άλλο τρανό παράδειγμα είναι η περιβόητη 6η δόση, αν δεν την πάρουμε λένε δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και σπέρνουν τον πανικό, κανείς δεν λέει στον κόσμο την πικρή αλήθεια, ότι ολόκληρη η 6η δόση θα πάει για αποπληρωμή του χρέους και τίποτα από αυτά δεν θα μπεί στα ταμεία του κράτους.

Έτσι και σήμερα όλα αυτά τα παπαγαλάκια θα βγούν και θα πούν τα χίλια μύρια για τον Αντώνη Σαμαρά ώστε να τον μειώσουν στα μάτια του κόσμου, δεν θέλουν βλέπετε να γίνουν εκλογές σύντομα, δεν θέλουν να χάσουν το Παπαδήμ(ι)ο τους και το ξεπούλημα της χώρας, εξάλλου και αυτοί ένα κομματάκι θα το πάρουν. Από αυτό εδώ το blog δεν έχουμε χαριστή στον Αντώνη Σαμαρά αυτό το διάστημα και δεν πρόκειται να το κάνουμε, στα λάθη θα ήμαστε απέναντι του και μάλιστα πολύ σκληρά, αλλά στης σωστές κινήσεις δεν μπορούμε παρά να του πούμε με τον τρόπο μας ένα μπράβο και το σημερινό ήταν μία νίκη μετά από πολύ καιρό του Αντώνη απέναντι στο εγχώριο και ευρωπαϊκό κατεστημένο, τη κατάφερε με αυτή την νίκη?

- Καθιστά σαφές ότι δεν συνυπογράφει την δήλωση που απαιτούν οι δανειστές
-  Επαναλαμβάνει την προσήλωσή του στην συμφωνία των τριών αρχηγών για την κυβέρνηση Παπαδήμου έως την ψήφιση του δανείου και όχι παραπάνω.
- Εμμένει στην ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης/ τροποποίησης των πολιτικών που εφαρμόζονται, απαντώντας έτσι κατηγορηματικά στις πιέσεις Γερμανών και άλλων να αποκηρύξει την επαναδιαπραγμάτευση.
- Επιμένει στην αναγκαιότητα των αναπτυξιακών πολιτικών και επαναλαμβάνει τις πάγιες θέσεις του.
- Πετάει το μπαλάκι στην κυβέρνηση Παπαδήμου, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς στους δανειστές ότι αυτή η κυβέρνηση ανέλαβε να λύσει τα επείγοντα οικονομικά θέματα, όπως η 6η δόση
- Με την πρωτοβουλία του αυτή απεμπλέκεται η 6η δόση, η οποία μπλόκαρε λόγω των παιχνιδιών του Παπανδρέου με το δημοψήφισμα.
-Δεν υπογράφει κοινή επιστολή υποταγής με Παπανδρέου και Καρατζαφέρη, οπότε αφήνει τα συνεταιράκια μόνα τους

Τα παπαγαλάκια όμως δεν θα τα πούν ποτέ αυτά, θα μιλήσουν για υποταγή, για κολοτούμπα και για ότι άλλο υποτιμητικό μπορούν να φανταστούν, εσείς όμως πρέπει να κλείσετε τα αυτιά και τα μάτια σας σε όλα αυτά, σήμερα ίσως άρχισε η επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά και αυτό το γεγονός δεν το αλλάζει κανείς Παπαγίαννης και καμία Τρέμη,

Δεξιά της Εδέμ team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου