Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κοροϊδία τύπου Α1 από τον πονηρό «λαγό»



Από την... αντίσταση της μπέσας, στο... διάγγελμα μέσω του κομματικού του εντύπου ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Δεν ξέρουμε αν οι δάνειες δυνάμεις πάνε... τρέχοντας να αγοράσουν την εφημερίδα του για να μάθουν τις απόψεις του, αλλά εκείνος εντός της ημέρας αναμένεται να κοινοποιήσει την επιστολή του προς την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Το περιεχόμενο της επιστολής θα δημοσιοποιηθεί από το κομματικό έντυπο Α1 και, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Λουκά Παπαδήμο προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις, θα υπάρχει μία ανοιχτή επιστολή στον ελληνικό λαό, που θα περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου να μην υπάρξει άλλοθι για τη μη εκχώρηση της 6ης δόσης.

Ερωτηθείς αν στην επιστολή του θα δεσμεύεται για το πρόγραμμα ή θα κρατήσει αποστάσεις για την αποτελεσματικότητά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιδόθηκε στη συνήθη τακτική των λογοπαίγνιων, σημειώνοντας ότι «η Ευρώπη είναι σαν το τζάκι. Πολύ μακριά κρυώνεις, πολύ κοντά καίγεσαι». Εμφανώς ικανοποιημένος από τις συνομιλίες που είχε με τον κ. Παπαδήμο, εξέφρασε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό του, αναφέροντας ότι «τέτοιες ώρες θα έπρεπε να τον επινοήσουμε. Εχει μια πάρα πολύ καλή γνώση, άποψη και συνεργασία με την Ευρώπη, κάτι που χρειαζόμαστε εξαιρετικά πολύ αυτήν την περίοδο».

Με τον Λουκά Παπαδήμο θα συναντηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι και η Αλέκα Παπαρήγα, κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου