Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ "ΕΣΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ DELIVERY ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...
Την Πέµπτη το απόγευµα, λίγο πριν από την κρίσιµη ψηφοφορία για το πολυνοµοσχέδιο, στους διαδρόµους της Βουλής βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συγκέντρωναν υπογραφές από τους συναδέλφους τους.
Ο κ. Ι. Αµοιρίδης είχε ετοιµάσει µια επιστολή προς τον κ. Ι. Ραγκούση µε προτάσεις αλλαγών στο νοµοσχέδιο για τα ταξί την οποία υπέγραψαν συνολικά 21 βουλευτές. Ο κ. Ηλ. Θεοδωρίδης διακινούσε ένα κείµενο-παρέµβαση κατά των σεναρίων συγκυβέρνησης και εκλο γών που στηρίχθηκε από άλλους 27 βου-λευτές. Η κυρία Μαρία Μίχου και ο κ. Εµµ. Στρατάκης συγκέντρωσαν συνολικά 32 υπογραφές στην ερώτηση για µείωση των τιµών που απηύθυναν στους αρµόδιους υπουργούς. Ορισµένοι από αυτούς υπέγραψαν και τα τρία κείµενα.
Η ταχύτητα των εξελίξεων και το βάρος των πιέσεων έχουν δηµιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στην Κοινοβουλευτική Οµάδα του ΠΑΣΟΚ, µε τους βουλευτές να βρίσκονται στα πρόθυρα της εξέγερσης για διάφορα µικρά και µεγάλα ζητήµατα.
Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στην κοινοβουέυτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μέχρι την επόμενη στιγμή που θα κληθούν να ... "ξανασώσουν" την πατρίδα... Τρομάρα τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου