Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Γ Δυτικής Αττικής



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Γ΄ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συνάδελφοι, 

 Βρισκόμαστε στα τέλη Οκτωβρίου και ακόμα δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα πάσης φύσεως στους εκπαιδευτικούς που απασχολήθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η αφερεγγυότητα της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας. Τη στιγμή που η κυβερνητική πλειοψηφία ψηφίζει στη Βουλή ένα κατάπτυστο νόμο, που οδηγεί στη φτωχοποίηση τους δημοσίους υπαλλήλους, το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορεί προκλητικά για τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς τους εκπαιδευτικούς. Δε φτάνει η πολιτική των περικοπών που οδήγησε τις πρόσθετες αμοιβές των εκπαιδευτικών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε χαμηλά επίπεδα, αρνούνται τώρα και να πληρώσουν. 
  Η τακτική αυτή της Διοίκησης θέτει σε κίνδυνο την καταβολή των δεδουλευμένων. Με δεδομένο ότι οι οικονομικές υπηρεσίες κλείνουν για το κοινό στις 05 Δεκεμβρίου 2011 (αφού μετά γίνεται απογραφή), και σε συνδυασμό με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία αναφέρει ότι δεν είναι δυνατόν με πιστώσεις του επομένου έτους να πληρωθούν οι υποχρεώσεις του προηγούμενου, είναι ορατός ο κίνδυνος να μην πληρωθούν τα δεδουλευμένα οι συνάδελφοι που εργάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
 Καλούμε τη Διοίκηση να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να μη χαθούν τα δεδουλευμένα των συναδέλφων.
Καλούμε το Δ.Σ της Γ’ Δυτικής Αττικής να συνεδριάσει άμεσα και να αποφασίσει κινητοποιήσεις προκειμένου επιτέλους η Διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

      ΔΑΚΕ Γ΄ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου