Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός διαδηλωτής – η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο δήλωσε ο Σαμαράς


Συνδικαλιστής  μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα , υπέστη ανακοπή καρδίας και υπέκυψε.
Πρόκειται για τον 53χρονο οικοδόμο Δημήτρη Κοτσαρίδη, αναπληρωτή γενικό γραμματέα του συνδικάτου οικοδόμων του Βύρωνα, ο οποίος  σύμφωνα με μέλη του ΠΑΜΕ εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα χημικών.  Όπως αναφέρεται ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε δυσφορία από τη ρίψη χημικών στο Σύνταγμα και αρχικά τον μετέφεραν στο Ζάππειο, όπου έγιναν προσπάθειες να τον συνεφέρουν.  Στη συνέχεια  μεταφέρθηκε
εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο ασθενής διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ στις 14:45 από την «Αίγλη» Ζαππείου χωρίς σφυγμούς, απνοϊκός, με μυδρίαση και ισοηλεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα kai  έγιναν επί 50′ λεπτά ανεπιτυχείς προσπάθειες ανάνηψης.
Περισσότερα από 40 άτομα μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο με τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα.
Σε δήλωση του στην Βουλή στις 18: 45, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο της κατάστασης και συνέστησε ψυχραιμία και νηφαλιότητα αυτές τις ώρες. Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:
«Η τυφλή βία των κουκουλοφόρων έκανε να χάσουμε έναν συνάνθρωπό μας, σε ώρες που η κυβέρνηση είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Θερμά συλλυπούμαι την οικογένειά του εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας. Το μεγαλύτερο όπλο, αυτή την στιγμή, είναι αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα και – βεβαίως – ψυχραιμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου