Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ… ΤΑ ΨΕΥΔΗ… ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ… ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ...
Και ξαφνικά στο 0:18 το πρώτο χημικό «σκάει» πίσω από τις γραμμές της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ… Ποιος το έριξε??? Από πού και πως το είχε προμηθευτεί???
Στο 0:24 οι «επαναστάτες» της κουκούλας αρχίζουν να φασκελώνουν (προσφιλής μέθοδος επανάστασης αυτή, η οποία ειρήσθω εν παρόδω «θριάμβευσε» τις ημέρες των αγανακτισμένων), αλλά όχι εκείνους που υποτίθεται ότι θα «καταλάμβαναν», δηλαδή τη Βουλή. Την ίδια στιγμή διάφορα φονικά αντικείμενα υπερίπτανται.
Παραπέμπουν άραγε αυτά τα αντικείμενα σε εργαλεία κατάληψης του κοινοβουλίου την οποία υποτίθεται ότι η περιφρούρηση εμπόδισε??? Και αν ναι… τότε γιατί τα κατασπαταλούν πετώντας τα στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ??? Απλώς ρωτάμε.
Και σημειώνουμε ότι: Μέχρι αυτή τη στιγμή οι εντός ολίγου «κουκουλοφόροι» είναι στην πλειοψηφία τους με ακάλυπτα πρόσωπα. Ιδού πεδίο (αλλά και υλικό) δόξης λαμπρόν για την αστυνομία αν θέλει πραγματικά να μετατρέψει τους αγνώστους σε γνωστούς και μη εξαιρετέους…
Από το 1: 25 και μετά οι μολότοφ εκσφενδονίζονται δολοφονικά και απροκάλυπτα κατά πάντων.
Ξαναρωτάμε: Με τις μολότοφ στο χέρι θα έμπαιναν στη Βουλή οι «επαναστάτες» της κουκούλας???
Και ενώ η δολοφονική επίθεση του παρακράτους γενικεύεται, τα συνθήματα που εξακολουθούν να ακούγονται από τη μεριά των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ παραμένουν αποκλειστικά και μόνο πολιτικά. Περί το 2: 40 αυτό το σκηνικό αποκαλύπτεται με τρόπο χαρακτηριστικό...


Γύρω στο 3: 40 η περιφρούρηση παραμένει ακίνητη και αυστηρά περιφρουρεί τους πίσω από αυτήν διαδηλωτές, ωστόσο τα δολοφονικά χτυπήματα συνεχίζονται από το οργανωμένο παρακράτος. Ποιος σε ποιόν επιτίθεται??? Η κάμερα αδιάψευστος μάρτυρας…
Περί το 4:20 όταν η περιφρούρηση αποφασίζει να κάνει πως κινείται προς το μέρος τους, τότε η «μαγκιά» της κουκουλοφορίας μετατρέπεται σε οπισθοχώρηση. Τα συνθήματα των διαδηλωτών από τα μεγάφωνα του ΠΑΜΕ παραμένουν πολιτικά, ενώ είναι φανερό πως εάν ήθελαν, θα μπορούσαν να τα μετατρέψουν σε συνθήματα εφόδου για γενικό γιουρούσι εναντίον των κουκουλοφόρων.
Γύρω στο 5:00 αποδεικνύεται πως η κόκκινη μπογιά έχει την τιμητική της.
Ρωτάμε: Ήταν και η κόκκινη μπογιά εργαλείο εφόδου στη Βουλή και τους εμπόδισε το ΠΑΜΕ να τη χρησιμοποιήσουν??? Σημειώνουμε πάντως πως τα συνθήματα καλούν τον κόσμο να τους απομονώσει και όχι να αντεπιτεθεί και να τους τσακίσει.
Στο 5:25 η φωνή που ακούγεται από αυτόν που αποθανατίζει τη σκηνή είναι ξεκάθαρη: «Μολότοφ ρε ρίχνουνε. Μέσα τον κόσμο…».
Ρωτάμε: Ήταν διαδηλωτές ή προβοκάτορες και δολοφόνοι αυτοί που επέλεξαν να ρίχνουν μολότοφ μέσα στο πλήθος με σκοπό την ύπαρξη νεκρών???
Στο 9: 20 και ενώ απειλούνται να καούν άνθρωποι όπως σαφέστατα ακούγεται από του διαδηλωτές, και ενώ η φωνή που ακούγεται λέει ξεκάθαρα: «μη τους φωτογραφίζεις… μη τους προκαλείς», οι δυνάμεις των ΜΑΤ παρακολουθούν αμέτοχες τη δολοφονική επίθεση. Αυτή τη στιγμή το μέρος αυτό της πλατείας έχει σχεδόν εκκενωθεί και ένα έμπειρο επιχειρησιακά μάτι ξέρει καλά πως η αστυνομία μπορούσε – εάν φυσικά το ήθελε – να παρέμβει εκείνη τη στιγμή και να τους τσακίσει. Ωστόσο παρέμεινε θεατής. Γιατί???
Φυσικά περί το 10:20 η δίοδος προς τη Βουλή είναι ελεύθερη. Γιατί δεν τόλμησαν οι τσάμπα μάγκες να την καταλάβουν τότε πια που η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ δεν ήταν παρούσα να τους εμποδίσει???
Ποιο ήταν λοιπόν το πρόσχημα και ποιος ο πραγματικός στόχος??? Η εικόνα δίνει από μόνη της απαντήσεις.
Και ενώ στο 10:45 το σύνθημα που ακούγεται λέει καθαρά πως: «Είναι χαφιέδες», οι επαναστάτες της κουκούλας φροντίζουν να το δικαιώσουν. Φαίνεται καθαρά πια πως ο πραγματικός τους στόχος δεν είναι η Βουλή αλλά οι διαδηλωτές και το ΠΑΜΕ.
Τα προσχήματα έχουν ήδη καταρριφθεί. Στόχος της δολοφονικής επίθεσης ήταν το ΠΑΜΕ και οι διαδηλωτές, και όχι η «κατάληψη» της Βουλής όπως επιμένουν εκ του ασφαλούς τα παπαγαλάκια του μισθολογίου.
Ήδη οι εκκλήσεις για πρώτες βοήθειες στα θύματα της δολοφονικής επίθεσης αρχίζουν να γίνονται έντονες από το 11:30 και μετά. Οι δήθεν «επαναστάτες» έχουν ξεχάσει οριστικά την αφύλακτη από το ΠΑΜΕ πλέον Βουλή. Το μόνο που θέλουν είναι αίμα αθώων συμπολιτών μας.
12:15 «αυτοί που πετροβολούν προσφέρουν χέρι βοήθειας στην κυβέρνηση». Αυτό ακούγεται από τα μεγάφωνα και με τη στάση τους φροντίζουν να το επιβεβαιώσουν. Πολλοί από αυτούς το κάνουν και χωρίς κουκούλα πλέον.
Ερώτηση: Η ΕΛ.ΑΣ γιατί δεν προχωρά σε ταυτοποιήσεις των προσώπων των εγκληματιών και στην άμεση σύλληψή τους???
Τι κι αν επιχειρεί μάταια ο άνθρωπος μερί το 15:45 να τους υποδείξει που είναι ο εχθρός και που δεν είναι. Οι προβοκάτορες και οι παρακρατικοί έχουν σαφείς εντολές. Ο εχθρός είναι η μαχόμενη κοινωνία. Όχι η κυβέρνηση. Όχι η Βουλή όπως ψευδώς ισχυρίζονται.
Παράδειγμα στο 16:30: Αλήθεια η «επαναστάτριά» με το σακίδιο – που ποίος ξέρει τι έχει μέσα – ταυτοποιήθηκε??? Κλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να δικαιολογήσει την παρουσία της στο μπλοκ των επιτιθέμενων και τη στάση της???

Αυτό ήταν το χρονικό της δολοφονικής προβοκάτσιας από το κατευθυνόμενο παρακράτος.
Ψέμα πρώτο: Πήγαν να διαδηλώσουν… Όχι. Πήγαν πανέτοιμοι να δολοφονήσουν.
Ψέμα δεύτερο: Τους εμπόδισε το ΠΑΜΕ να κάνουν «έφοδο» στη Βουλή. Όχι. Ποτέ δεν ήταν ο στόχος τους η Βουλή. Στόχος τους ήτα και παραμένει το κίνημα και οι εργαζόμενοι. Ο δολοφονικός τους εξοπλισμός δεν ήταν εξοπλισμός «εφόδου στη Βουλή» αλλά εξοπλισμός δολοφόνων αθώων συμπολιτών μας. Η Βουλή μετά την έναρξη των επεισοδίων παρέμεινε ανοικτή και αφύλακτη από τους διαδηλωτές, αλλά οι «επαναστάτες» - με την ανοχή της αστυνομίας – επέμεναν στο δολοφονικό τους έργο.
Ψέμα τρίτο: Η αστυνομία δεν μπορούσε να παρέμβει. Το βίντεο καταμαρτυρεί ότι και μπορούσε. Και χωρίς συνέπειες για τους διαδηλωτές θα ήταν η παρέμβασή της. Και σκόπιμα επέλεξε να παραμείνει θεατής προφανέστατα γιατί αυτό προέβλεπαν οι άνωθεν εντολές. Κράτος και παρακράτος είχαν ένα και μόνο στόχο. Το κίνημα και τους αγώνες του.
Αλήθεια πρώτη: Οι περίφημοι «άγνωστοι»… Και γνωστοί είναι, και άμεσα επαληθεύσιμη είναι η δολοφονική τους ταυτότητα. Σε ένα κράτος που σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό του, αυτοί οι άνθρωποι δε θα μπορούσαν να μείνουν ούτε για μισή ώρα ασύλληπτοι.
Σε ένα κράτος όμως που ο μηχανισμός του αλληλοδιαπλέκεται με το παρακράτος και τους φονιάδες του, οι καθ όλα γνωστοί θα παραμένουν «άγνωστοι» μέχρι αυτό το κράτος και η σαπίλα του να ανατραπεί.
Αλήθεια δεύτερη: Όλοι εκείνοι που με ύφος Πόντιου Πιλάτου επεχείρησαν να κρατήσουν την τακτική της ίσης απόστασης ανάμεσα στους αγωνιζόμενους διαδηλωτές και το παρακράτος, και να καταλογίσουν και στους μεν και στους δε τις ίδιες ευθύνες, αν δεν είναι πάτρωνες στο έγκλημα, είναι τουλάχιστον πολιτικά συνυπεύθυνοι και για το έγκλημα και για το διασυρμό.
Οι μάσκες έπεσαν. Και μέσα από αυτό το βίντεο, η αλήθεια προβάλει ολόγυμνη μπροστά στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα πολίτη... Τώρα τι θα πει ο κ. Παπουτσής και δήθεν αμερόληπτοι θιασώτες του φονικού???
Το ζήτημα δεν είναι το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΜΕ ή του ΚΚΕ.
Αλλά όταν η αλήθεια μιλά από μόνοι της και καταδεικνύει μια απροσχημάτιστη δολοφονική επίθεση απέναντι σε όποιον επιλέγει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια για τα δίκαια όλων, το να καμώνεσαι πως δε την βλέπεις αυτή την αλήθεια και να επιχειρείς να ισομοιράσεις ευθύνες, αν δε συνιστά πολιτική συνενοχή, συνιστά τουλάχιστον πολιτική μικρότητα των ολίγιστων. Και αυτό αν μη τι άλλο αμβλύνει ανεπανόρθωτα και την πολιτική τους αξιοπιστία.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΟΛΥΜΠΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου