Πρωτοφανείς για την πόλη της Κατερίνης σε όγκο και παλμό ήταν οι σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της πόλης ενάντια στο μνημόνιο, στο πολυνομοσχέδιο και γενικότερα στα δυσβάσταχτα  και εξοντωτικά αντιλαϊκά μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό. Τρεις συγκεντρώσεις και αντίστοιχες πορείες έγιναν σήμερα στην Κατερίνη.
Η πρώτη ξεκίνησε με τον εμπορικό σύλλογο Κατερίνης και ακολούθησε πορεία προς την περιφερειακή ενότητα. Η δεύτερη της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ μπροστά στο εργατικό κέντρο Κατερίνης και
κατόπιν πορεία προς την περιφερειακή ενότητα και η τρίτη συγκέντρωση  έγινε από το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ελευθερίας και κατόπιν ακολούθησε πορεία στον πεζόδρομο, όπως γράφει η «Λευτεριά». Επίσης στην κεντρική πλατεία υπήρχαν άλλες δύο μικρότερες συγκεντρώσεις πρατηριούχων υγρών καυσίμων και ταξιτζήδων. Το πλήθος που συμμετείχε στις απεργιακές συγκεντρώσεις είναι εντυπωσιακό σε αριθμό και υπολογίζεται κοντά στις 10.000 ανθρώπους. Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε απεργιακές συγκεντρώσεις στην Κατερίνη.
video