Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αντώνη Σαμαρά όταν κυβερνήσεις την Ελλάδα να μην συμβιβασθείς ποτέ με ξένα συμφέροντα

Απευθύνομαι σε σένα σήμερα Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και θέλω να σου πω ότι η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επειδή βρίσκεται μέσα στον ωκεανό και έχει χάσει αυγά και καλάθια, αφού δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της, προσπαθεί με κάθε τρόπο, με επιχειρηματίες, με καναλάρχες και με μεγαλοεκδότες να σε βάλει και σένα μέσα στον ωκεανό και να αναγκασθείς να συμφωνήσεις για συγκυβέρνηση για να μην μπορείς μετά να κρίνεις και να κατηγορείς το Γιώργο Παπανδρέου και τα υπόλοιπα συντρόφια του που μας κυβερνούν.Πρόσεξε μη σε καταφέρουν, πρόσεξε μη δεχτείς , πρόσεξε μη την πατήσεις γιατί τότε ο λαός θα σε θεωρεί ότι είσαι και συ ένας απ΄αυτούς.

Να τους αφήσεις να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, διότι ο λαός τους έδωσε την πλειοψηφία στις εκλογές  με 10,5 μονάδες μπροστά από την Νέα Δημοκρατία.

Υποσχέθηκαν προεκλογικά πολλά πράγματα για το λαό και έχουν την υποχρέωση να τα πραγματοποιήσουν και αν δεν μπορούν να τσακισθούν να φύγουν και ποτέ να μη ξαναγυρίσουν στη πολιτική αυτά τα πρόσωπα που τελικά μόνο ανίκανα είναι..

Βλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ πάει κατά διαόλου,γκρεμοτσακίζεται και όπου νάναι τα ποσοστά του θα είναι σε μονοψήφιο αριθμό και για το λόγο αυτό ζητάνε συγκυβέρνηση, ενώ εάν τα ποσοστά τους ήταν κάπως ικανοποιητικά, είναι σίγουρο ότι θα κατέφευγαν άμεσα σε εκλογές με την ελπίδα να τις ξανακερδίσουν και ακούμε τώρα τους υπουργούς να λένε ότι είναι καταστροφικές οι εκλογές εάν γίνουν αυτή τη περίοδο, και αυτό το λένε επειδή ξέρουν ότι θα πατώσουν.

Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας δεν πρέπει να συγκυβερνήσεις με εκείνους που σήμερα εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, με εκείνους που εκτελούν τυφλά τις εντολές της Ε.Ε και Δ.Ν.Τ.

Αυτή η κυβέρνηση όπως τελικά αποδείχθηκε ήρθε για να εξαφανίσει τον Ελληνικό λαό βάζοντας δυσβάσταχτους σχεδόν καθημερινά φόρους προς όφελος των Ευρωπαίων και Αμερικανών τοκογλύφων δανειστών μας και δεν έχει τη δύναμη να βροντοφωνάξει και να βάλει ένα τέλος στις παράλογες και πιεστικές απαιτήσεις των.

Αντώνη Σαμαρά όπως όλοι ξέρουμε αυτό το διάστημα η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά με 9 μονάδες διαφορά από το ελεεινό και τρισάθλιο ΠΑΣΟΚ και είναι σίγουρο ότι ο λαός τότε ξεγελάσθηκε από ψεύτικα μεγάλα λόγια και την πάτησε, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ, αλλά ευτυχώς που αναγνώρισε γρήγορα το λάθος του και επανέρχεται ταχύτατα ξανά στη βάση του.

Πρόσεξε μόνο όταν θα αναλάβεις τη διακυβέρνηση της χώρας να μη προδώσεις αυτόν τον υπέροχο λαό, να μη συμβιβασθείς ποτέ με ξένα συμφέροντα για να μην ξαναπικραθούν οι ΄Ελληνες. Να είσαι πάντα με την Ελλάδα και με τους ΄Ελληνες

Αναγνώστης ( Κ.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου