Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Μία φανταστική ιστορία ; ; ;

Η χώρα μας, η χώρα της Λευτεριάς και της Δημοκρατίας, σήμερα τελεί υπό κατοχή και η κυβέρνησή της καταλύωντας τους νόμους και το Σύνταγμα, έχει εγκαταστήσει μία σκληρή και απάνθρωπη Χούντα. Τη Χούντα των ΣοσιαΛΗΣΤΩΝ. Έχοντας παραχωρήσει όλα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα προσπαθεί να ξεπουλήσει και τον Εθνικό μας Πλούτο.

Για αξιοπρέπεια δεν μιλάμε. Αυτήν την έχει απωλέσει εδώ και καιρό.

Η χρεοκωπεία με την οποία μας απειλούν τι είναι; Μήπως μέχρι και σήμερα δεν έχουμε χάσει τουλάχιστον το 50% των εισοδημάτων μας;
Έχουμε δηλαδή μία εγχώρια υποτήμηση του ευρώ κατά 50% τουλάχιστον. Αν λοιπόν η......
χώρα μας προχωρήσει σε άτακτη χρεοκωπεία θα ήταν δυνατό το παρακάτω σενάριο;
Δεν είμαι οικονομολόγος , απλά ρωτάω: Κρατικοποίηση των τραπεζών, απαλλαγή όλων των πολιτών και των επιχειρήσεων από όλλα τα χρέη, επιστροφή στη δραχμή ( σε ισοτιμία με το ευρώ 1 προς 1), αύξηση σε μισθούς και συντάξεις και βέβαια ακύρωση των συμβάσεων που υπογράφει το ΠΑΣΟΚ για τις ξένες επενδύσεις (το ξεπούλημα δηλαδή ).

Επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων αυτών προτήστως με τη Ρωσσία για να έχουμε κι ένα ισχυρό σύμμαχο και στην πολιτική , στην άμυνα αλλά και στην οικονομία.
Αύξηση μισθών και συντάξεων. Επίσης αποπληρωμή του εξωτερικού μας χρέους με καθαρά νόμιμο και τραπεζικό τόκο χωρίς τους τοκογλυφικούς τόκους.
Επανεκίνηση όχι μόνο της οικονομίας αλλά και ολόκληρου του Έθνους. Επίσης η φορολόγηση των επιχειρήσεων στο 10% και το ΦΠΑ στο 15%.
Αμφιβάλει κανείς ότι ούτε ανεργεία θα υπάρχει, ούτε φοροδιαφυγή αλλά και μεγάλη αγοραστική δύναμη και μεγάλες επενδύσεις απότο εξωτερικό;

Lefteris P.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου