Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Κυβέρνηση, προσφέροντας «γη και ύδωρ» στους τραπεζίτες, στο παρασιτικό κεφάλαιο, στους δανειστές και στους κερδοσκόπους και με πρόσχημα τη σωτηρία της χώρας, σαρώνει ό,τι απέμεινε από τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας, που αποκτήθηκαν με αγώνες και θυσίες ολόκληρο τον προηγούμενο αιώνα.

Η νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκεί, οδηγεί με βεβαιότητα στη φτώχεια και την εξαθλίωση ολόκληρη την Κοινωνία: Τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους, τους συνταξιούχους, τα μεσαία και τα αδύναμα λαϊκά στρώματα.
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, στις σκληρές συνθήκες που καθημερινά διαμορφώνονται και επιδεινώνουν ολοένα και περισσότερο τη θέση των εργαζομένων, καλούμαστε, όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα, να αντιδράσουμε. Να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας και τη ζωή μας την ίδια.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που κήρυξε  ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ στις 19 και 20 Οκτωβρίου.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους αλλά και όλους τους Καβαλιώτες-Καβαλιώτισσες  να πάρουν μέρος  μαζικά και αγωνιστικά στη συγκέντρωση  την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!
ΟΛΟΙ στην  απεργιακή συγκέντρωση

Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Καβάλας

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γραμματέας

Αναστάσιος Ιωαννίδης                                        Δημήτριος Δημοσθενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου