Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτο κι όμως αληθινό : Η τρόικα έκλεισε το τηλέφωνο στον Βενιζέλο!

Φαίνεται πως οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν συγχώρησαν τον υπουργό Οικονομικών που τους «έδιωξε» την τελευταία φορά. Τη Δευτέρα ουσιαστικά του έκλεισαν τη γραμμή της τηλεδιάσκεψης, καθώς δεν ήταν σε θέση (ή δεν ήθελε) να προσδιορίσει τα μεγέθη του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Βλέπετε, η κυβέρνηση δεν έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία των προσλήψεων σε δήμους, που γίνονται μέσω των πράσινων ΜΚΟ. Μόλις η τρόικα το κατάλαβε αυτό, είπε στον υπουργό να ζητήσει από τις υπηρεσίες του να συνεργαστούν με το αν Αθήναις τεχνικό κλιμάκιο, για να τους πουν οι ευρωπαίοι πόσους έχουν προσλάβει. Γιατί αν δεν ξέρεις πόσους έχεις πως θα αποφασίσεις πόσους θα διώξεις.
Εν τω μεταξύ, ενόψει της σημερινής τηλεδιάσκεψης στις 8μμ, η κυβέρνηση έχει βάλει λυτούς και δεμένους να λένε πως θα χρεοκοπήσουμε. Για να τους καταγγείλει μετά...
πως παίζουν με τις τύχες της χώρας και να προχωρήσεις στις επώδυνες ανακοινώσεις. Αλλά είναι παλιό το παιχνίδι και δεν πιάνει πλέον. Ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε ανοιχτά πως «η κυβέρνηση με τα καμώματά της θα μας κλείσει το σπίτι». Η χρεοκοπία θα έχει ονοματεπώνυμο: Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος κοκ.  
(newpost.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου