Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Σαμαράς: “αν δεν ήταν κρίσιμες οι περιστάσεις δεν θα ερχόμουν” !

Χωρίς κανένα αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εξαιτίας της τακτικής τορπιλισμού της εθνικής ομοψυχίας που ακολουθεί η ηγεσία της κυβέρνησης.
Προβληματισμένος και απογοητευμένος βγήκε ο Α. Σαμαράς από τη συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω της...
ομιλίας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ του πρωθυπουργού, ο οποίος όμως τηλεφώνησε προηγουμένως στον αρχηγό της ΝΔ και του ζήτησε να καθυστερήσουν την συνάντησή τους.Μόλις άρχισε η συνάντηση εκνευρισμένος ο Α. Σαμαράς από τις επιθέσεις που δέχτηκε και σήμερα και από τον Γ. Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και από τον Βενιζέλο είπε στον πρωθυπουργό : “Αν δεν ήταν κρίσιμες οι περιστάσεις δεν θα ερχόμουν. Η επίθεση που εξαπέλυσες σήμερα εναντίον της παράταξης και εμού προσωπικά είναι απαράδεκτη και αδιανόητη και πρόσθεσε:Πες τι έχεις να μου πεις να σε ακούσω“.
Ακολούθησε μια σύντομη ενημέρωση από τον κ. Παπανδρέου κατά την οποία επανέλαβε όσα αόριστα και νεφελώδη δηλώνει τις τελευταίες ημέρες σε όλους για την Οικονομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου δεν πρότεινε τίποτα από όσα λέγονταν τόσες ημέρες (συγκυβερνήσεις κλπ), αλλά επανέλαβε στον κ. Σαμαρά αυτά που είπε και στην ΚΟ Ομάδα. Ότι δίνει δηλαδή “μεγάλη μάχη”, να μην πυροδοτούνται κοινωνικές αντιδράσεις κλπ
Ο κ. Σαμαράς τον άκουσε και έφυγε χωρίς να πει τίποτα.
“Τορπιλίζουν την εθνική ενότητα” σχολίασε στέλεχος της ΝΔ αναφερόμενος σε όσα είπαν σήμερα ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος εναντίον της ΝΔ και του κ. Σαμαρά προσωπικά. Μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου είπε στην ΚΟ: «Πατριώτης δεν είναι αυτός που υπόσχεται ξανά παροχές και μειώσεις φόρων που θα αυξήσουν ξανά τα χρέη».
Αναμένεται σκληρή δήλωση από τη ΝΔ
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου