Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Συνάδελφοι
 Τα πρόσφατα οικονομικά και φορολογικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση αποτελούν μια ακόμη απόδειξη ότι πρόκειται για την πιο αντιλαϊκή κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση και εξής. 

         Έχοντας χάσει κάθε λαϊκό έρεισμα επιβεβαιώνει καθημερινά την αναξιοπιστία της , αφού οι αυτοδιαψεύσεις και οι αυτοαναιρέσεις , οι πρόχειρα ειλημμένες και κατ’ επιταγή των δανειστών αποφάσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να καταρρακώνουν την υπερηφάνεια , να προσβάλλουν τη νοημοσύνη και να μειώνουν την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.
         Πέρα από τις μειώσεις μισθών, τις αυξήσεις του ΦΠΑ και την ακατάσχετη φοροκαταιγίδα που επιβάλλουν οι κυβερνώντες, το πιο ανησυχητικό όλων είναι η εμφανής προσπάθεια να χειραγωγήσουν το πνεύμα μας καλλιεργώντας ένα κλίμα τρόμου και γενικευμένης ανασφάλειας με την εφαρμογή  της εργασιακής εφεδρείας και τις επικείμενες απολύσεις των εργαζόμενων στο δημόσιο τομέα.

          Νομίζουν ότι με τα εκβιαστικά τους διλλήματα θα παραμένουμε εσαεί «δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένοντας ίσως κάποιο θάμα!» κατά τα λόγια του ποιητή.

         Ας δείξουμε σ’ αυτούς που υφαρπάζουν τη ζωή μας ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά απαιτείται μαζική αγωνιστικότητα και δράση. 

       Αντιδρούμε δυναμικά! Αντιστεκόμαστε σθεναρά! Συμμετέχουμε όλοι στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις!
      
                                                                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου