Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

"Mια ωραία ατμόσφαιρα"... στο ΠΑΣΟΚ!




Tην έκρυθμη περίοδο πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα θυμίζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. 
Η κόντρα Παπανδρεϊκών- Βενιζελικών που υποβόσκει εδώ και πολλούς μήνες στο εσωτερικό του Κινήματος, αρχίζει να πυροδοτεί και τις πρώτες καραμπόλες. 
Οι «σωματοφύλακες» του Ευάγγελου Βενιζέλου, ή καλύτερα βουλευτές που...
χρεώνονται στο «στρατόπεδο» του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, ξιφουλκούν κατά το δοκούν κατά υπουργών και υπουργικών αποφάσεων.
Η στάση που κρατά ο πυρήνας του άλλοτε βενιζελικού μπλοκ, όπως η κ. Τόνια Αντωνίου, ο κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο κ. Έκτορας Νασιώκας και άλλοι , δρομολογεί τις όποιες εξελίξεις στην Ιπποκράτους.
Τα «τρομοκρατικά» τους χτυπήματα στην καρδιά της κυβέρνησης συνεχίστηκαν και χτες, κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης του Κ.Τ.Ε. ΠΑΣΟΚ για την απελευθέρωσης των αδειών ταξί.
Ποιος είδε την Τόνια Αντωνίου και δεν φοβήθηκε, όταν η συζήτηση άναψε για τα καλά. Η βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ έλαβε το λόγο, επιτέθηκε φραστικά στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση, σημειώνοντας ότι έχει κάνει «δηλώσεις υπέρ της αυτορρύθμισης της αγοράς», για να λάβει την απάντηση του Υπουργού: «Δεν έκανα τέτοια δήλωση. Λες, ό,τι λέει και ο Θύμιος Λυμπερόπουλος!»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση του κ. Ραγκούση προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Τόνιας Αντωνίου, και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα, ενώ οι φωνές τους ακούγονταν και έξω από την αίθουσα που γινόταν η συνεδρίαση. Δεν είναι τυχαίο πως παρενέβησαν για να κατευνάσουν τα πνεύματα οι κύριοι Γιάννης Μαγκριώτης και Βασίλης Έξαρχος.
Μόλις τώρα αρχίζει η μητέρα των μαχών ανάμεσα στα δύο «μπλοκ» στην Ιπποκράτους, χωρίς να υπολογίζονται οι αντιδράσεις του αντιπροέδρου κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος μπορεί να έχει εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια αιφνιδιαστική εμφάνισή του στην οποία θα κάνει τα πάντα γης μαδιάμ…
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου