Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Απειλητικά τηλεφωνήματα με αναγνώριση κλήσης !!!





Απειλητικά τηλεφωνήματα επικαλέσθηκε ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης, προσπαθώντας να εξηγήσει την αλλαγή στάσης του σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τοπικό κανάλι. «Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα ακόμη κι από το εξωτερικό: Μην τολμήσεις να ψηφίσεις «όχι», γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι» είπε χαρακτηριστικά.                                                  


Εξηγώντας γιατί ενώ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, έκανε στροφή 180 μοιρών, υπερψηφίζοντάς το, ο βουλευτής Κοζάνης σημείωσε: «Στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα.»

Αν σας έχει συνθλίψει το σύστημα κύριε βουλευτά και δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας, οφείλατε ήδη να έχετε παραιτηθεί.
Αν τα λεγόμενα σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έχει ενδιαφέρον να δούμε τη «μεθοδολογία» που ακολουθήθηκε και από ποια παράκεντρα εξουσίας για να ψηφισθεί το Μεσοπρόθεσμο.
Αλλά επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω. Απειλητικά τηλεφωνήματα με αναγνώριση κλήσης μόνο ο μυθικός Ρανταπλάν θα μπορούσε να έχει κάνει. Ξέρει ποια έγιναν από το εξωτερικό και ποια από το εσωτερικό !!!
Εκτός κι αν ήταν επώνυμες οι απειλές, οπότε οφείλετε να μας πείτε ποιοι σας απείλησαν κύριε βουλευτά.
Αοριστίες για «συμφέροντα» και «συστήματα» είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Γιατί δεν λέτε απλά ότι πειθαρχήσατε στο κόμμα; Και την πίτα ολόκληρη και τον Πάγκαλο χορτάτο δεν γίνεται…

ΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου