Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ληστές και μπαχαλάκηδες κάνουν πλιάτσικο στην άμοιρη Ελλάδα



Μπράβο στην κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία που κατάλαβε επιτέλους ότι γίναμε ό, τι έλεγε ο Μ. Χρυσοχοϊδης όταν ήταν αντιπολίτευση. Γίναμε δηλαδή Καμπούλ και χώρα των Καλάσνικοφ, όπως παραδέχθηκε στη Βουλή και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λ. Οικονόμου.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης και το ΠΑΣΟΚ πριν μερικά χρόνια -και δικαίως- ζητούσαν παραιτήσεις από την κυβέρνηση της ΝΔ για την έξαρση της εγκληματικότητας και τα συνεχή επεισόδια στην Αθήνα με αποκορύφωμα τα Δεκεμβριανά. Θυμάστε τι έλεγαν τότε και με πόση ευκολία ζητούσαν να βρεθεί κάποιος υπουργός που να έχει φιλότιμο.

Δύο χρόνια μετά τα ξέχασαν όλα αυτά και κάνουν ότι δεν ακούν. Χαμός κάθε μέρα με τους ληστές με τα Καλάσνικοφ τα οποία αγοράζονται ακόμη και από περίπτερα.
Διαλυμένη η Αθήνα κάθε φορά που γίνονται επεισόδια αλλά η κυβέρνηση του εκσυγχρονιστή κ. Παπανδρέου το μόνο που κάνει είναι να αφήνει λυτούς τους αστυνομικούς να σπάνε στο ξύλο όποιον βρουν. Είναι σε άμυνα, είπε ο κ. Οικονόμου για να δικαιολογήσει τα αίσχη που έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες στο κέντρο. Θέλουν νεκρό οι απέναντι, είπε επίσης, θέλοντας να αποσείσει τις δικές του ευθύνες για το άγριο ξύλο και τα χημικά.
Αλλά γιατί να φταίνε οι αστυνομικοί; Μήπως υπάρχει πολιτικός προϊστάμενος; Ο άνθρωπος που στο δυστύχημα του Σάμινα έλεγε ότι θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, ο κ. Παπουτσής, είναι εξαφανισμένος.
Αλλά οι κακοποιοί, ληστές ή μπαχαλάκηδες, κάνουν πλιάτσικο στην άμοιρη πατρίδα.
Θα παραιτηθεί άραγε κανείς; Υπάρχει φιλότιμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου