Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Επείγουσα γενική διαταγή του ΠΑΣΟΚ για τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών του


Γενικό Επιτελείο Ιπποκράτους
Γενική Διεύθυνση Πολιτικού Σχεδιασμού
Διεύθυνση Πολιτικού Ανταρτοπολέμου
Τμήμα Αντάρτικο Πόλεων
ΠΡΟΣ: Όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις
ΚΟΙΝ: ΓΑΠ
Ε Π Ε Ι Γ Ο Υ Σ Α   Γ Ε Ν Ι Κ Η   Δ Ι Α Τ Α Γ Η
ΘΕΜΑ: Ο λαός ξεσηκώνεται – Η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ
Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο πέρασαν οι βουλευτές μας στην επαρχία. Όσοι δεν έμειναν σπίτια τους δέχθηκαν επίθεση από αγανακτισμένες λαϊκές δυνάμεις, που ήταν προφανώς οργανωμένες από τον ΣΥΡΙΖΑ (γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το φαινόμενο).

Οι πληροφορίες από το επαρχιακό δίκτυο θέλουν έφιππο τον Αλέξη Τσίπρα να κατευθύνει σε όλη την Ελλάδα μικρές αντάρτικες δυνάμεις (όπως είπε ο Παπουτσής). Το βράδυ της Δευτέρας ήταν στην Ξάνθη και στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα. Την Κυριακή στον Πύργο.Την Παρασκευή ήταν στη Λαμία. Την Πέμπτη στο Βόλο. Πληροφοριοδότες λένε ότι το Σαββατοκύριακο εμφανίσθηκε σε Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Άρτα, Αγρίνιο, Κομοτηνή, ίσως και αλλού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούσε μικρές εκδηλώσεις αποδοκιμασίας εναντίον των βουλευτών που ψήφισαν το ξεπούλημα της πατρίδας για να μην προσδώσουν τον Ηγέτη μας. Οι διαμαρτυρόμενοι εμφανίζονταν ξαφνικά και σε μικρό χρονικό διάστημα αυξάνονταν και πληθύνονταν με αθρόα συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού, δημιουργώντας συνθήκες ανατροπής της τάξης. Σημειωτέον ότι δεν μιλούσαν ευγενικά και στον πληθυντικό στους βουλευτές μας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τους ζητούσαν να απομακρυνθούν με ελικόπτερο.
Παρά την κινητοποίησή μας οι αγανακτισμένοι αυξάνονται. Μάλλον ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι.
Η κατάσταση περιγράφεται ως εξής:
-Ξάνθη: Πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό μας Σωκράτη Ξυνίδη.
-Θεσσαλονίκη: Πολίτες οργάνωσαν διαμαρτυρία έξω από την συγκέντρωση για το μεγάλο τοτέμ Ανδρέα Παπανδρέου, στην οποία μιλούσα εγώ, ο Γραμματέας Μας.
-Τρίκαλα:  Άτομα εισέβαλαν σε στούντιο τηλεοπτικού καναλιού φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της βουλευτού μας Σούλας Μερεντίτη. Ευτυχώς ανάμεσά τους ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (άνεργη, πρώην μετανάστης στη Γερμανία) και η βουλευτής μπόρεσε να κάνει την αναγκαία σπέκουλα στα αθηναϊκά κανάλια.
Ατυχώς ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν και ο πρώην Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Τσουκαρέλης, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές κατέβηκε με την Δημοκρατική Αριστερά. Όταν ακούσθηκε η ιδιότητά του (το όνομά του δεν πρόλαβαν καν να το πουν), ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική σύνδεση – εκτιμούμε ότι δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την ΔΗΜΑΡ. Μας αρκεί που διέσπασαν την Αριστερά.
Σημειώνεται ότι τα εξτρεμιστικά στοιχεία είχαν ενημερώσει την Μερεντίτη ότι θα πάνε στον τηλεοπτικό σταθμό κατά την διάρκεια της εμφάνισής της, γεγονός που τα καθιστά πιο ακραία και επικίνδυνα, διότι (σε αντίθεση με τους πολιτικούς) ότι λένε το κάνουν.
Η βουλευτής μας φυγαδεύθηκε.
Επίσης γράφτηκαν συνθήματα στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να ενημερωθεί η Ασφάλεια ότι η μπογιά ήταν μαύρη και κόκκινη.
-Πάτρα: Εργαζόμενοι της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ θέλησαν να δουν και να διαμαρτυρηθούν στον υφυπουργό Εργασίας μας Γιάννη Κουτσούκο. Τους απέτρεψε η Αστυνομία. Κρίμα και είχαμε κανονίσει ο υφυπουργός να πάει στο καζίνο του Ρίο και να εξαγγείλει 5.200 θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή.
-Πύργος: Πολίτης σταμάτησε με την μηχανή του δίπλα στον βουλευτή μας Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και τον επέπληξε δημοσίως.
-Λαμία: Ο βουλευτής μας Νίκος Τσώνης είπε στη Βουλή ότι όσοι του λένε να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο είναι «τζάμπα μάγκες» και έμεινε εγκλωβισμένος για 2 ώρες από αγανακτισμένους. Όταν έφυγε του έριξαν τοπικά προϊόντα (γιαούρτι και αυγά).
Άγνωστοι κόλλησαν συνθήματα στα γραφεία των βουλευτών μας Νίκου Τσώνη και της Τόνιας Αντωνίου («εμείς σας ψηφίσαμε, εμείς σας αναιρούμε», «πουλάτε, πουλάτε. Ξύλο που θα το φάτε» κ.α.).
-Βόλος: Η βουλευτής μας Ροδούλα Ζήση φοβήθηκε από ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας που έλεγε ότι είναι εγκληματίες όσοι ψήφισαν να ξεπουληθεί ο δημόσιος πλούτος και δεν πήγε ένα βράδυ στο σπίτι της – είδε και κάτι φειγβολάν που κυκλοφόρησαν και… Ευτυχώς την ώρα των «επεισοδίων» βρισκόταν στην Αθήνα…
Αφίσες με ανατρεπτικό περιεχόμενο στα γραφεία των βουλευτών μας Ροδούλας Ζήση και Κώστα Καρτάλη.
-Άρτα: Αγανακτισμένοι κυκλοφόρησαν αφίσες με τους «ανεπιθύμητους» βουλευτές.
-Αγρίνιο: Γράφτηκαν συνθήματα στα γραφεία μας. Η βουλευτής μας Σοφία Γιαννακά εξέφρασε την ενόχλησή της για την ποιότητα των συνθημάτων.
-Κομοτηνή: Κυκλοφόρησαν αφίσες ανατρεπτικού περιεχομένου. Γράφτηκαν συνθήματα στα γραφεία μας.
-Αλεξανδρούπολη: Κυκλοφόρησε αφίσα ανατρεπτικού περιεχομένου («Καταζητούνται») με τους βουλευτές μας Όλγα Ρενταρή Τέντε, Γιώργο Ντόλιο και Ελένη Τσιαούση.
Γράφτηκαν συνθήματα στο γραφείο της πρώτης. Να ενημερωθεί η Ασφάλεια ότι τα συνθήματα ήταν με μπλε μπογιά.
Οι ημέτερες δυνάμεις κινήθηκαν άμεσα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Σε κεντρικό επίπεδο:
-Αποκαλύψαμε το σατανικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γραμματέας του Κινήματος είπε ότι ο Τσίπρας είναι ο «αρχηγός των μπαχαλάκηδων» και αράδιασε 3-4 ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να τα εμπλέξουμε.
-Ζητήσαμε τα στελέχη του να κλειστούν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν ακόμα και αν γίνεται ο χαμός στην πόλη τους. Στο θέμα αυτό εκτιμάμε ότι πρέπει να γίνει δουλειά ακόμη.
-Απαιτήσαμε δηλώσεις νομιμοφροσύνης και καταδίκης της βίας από όλα τα κόμματα. Τις πήραμε.
-Έκτακτα τηλεδικεία στήθηκαν στο Μεγάλο Κανάλι με έτοιμες τις καταδικαστικές αποφάσεις.
-Επιστρατεύσαμε και τον κυβερνητικό επίτροπο (συγγνώμη) εκπρόσωπο, παρά το ότι αυτές οι καταστάσεις δεν ταιριάζουν καθόλου με τον χαρακτήρα του και του είχαμε υποσχεθεί ότι αυτά είναι σχέδια που ανήκουν στο παρελθόν. Το ίδιο κάναμε και με την παλαιά φρουρά (Πεταλωτής και σία) που ξέρουν τη δουλειά.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ.
Για την Γραμματεία του Εθνικού Συμβουλίου
(υπογραφή δυσανάγνωστος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου