Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Το Έθνος δεν είναι οικόπεδο κανενός...


Το νεοταξικό καθεστώς ξεπουλάει την Πατρίδα με χαρακτηριστική άνεση και ξεδιαντροπιά. Λειτουργεί σαν να πρόκειται να προβεί στις τελευταίες του πολιτικές ενέργειες προ της μεγάλης εθνικής καταστροφής. Βιάζεται να ολοκληρώσει την κατάλυση του εθνικού μας κράτους και της εθνικής μας κυριαρχίας. Το ελληνικό έθνος όμως μήτε αποφάσισε να αυτοκτονήσει μήτε είναι οικόπεδο κανενός.
Παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup Γιούνκερ ότι «η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά». Θύελλα μας είπανε τα ντόπια προπαγανδιστικά παπαγαλάκια ξεσηκώθηκε από την πλευρά των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Σκέτο προπέτασμα καπνού φυσικά αποτέλεσαν οι «αντιδράσεις». Με τον πρόεδρο της Βουλής να επαληθεύει την ξένη επικυριαρχία, την...
αντιπολίτευση να αξιώνει να επιδείξουν οι ξενοκίνητοι υπάλληλοι στα ξένα αφεντικά ότι υπάρχουν θεσμοί και δημοκρατία και την αριστερά να βλέπει τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας κι όχι τις επιδιώξεις υποτέλειας του Ελληνικού Έθνους. Η κερκόπορτα όμως έχει ανοίξει και τα δουλικά απουσιάζουν από τις επάλξεις.


Η εξωτερική πολιτική της Πατρίδος μας είναι παντελώς ανύπαρκτη. Χαρακτηριστική περίπτωση η αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης ανάμεσα στους υπουργούς εξωτερικών Ελλάδος και Ρωσίας που περιορίστηκε σε μια μονόλεπτη τηλεφωνική συνομιλία. Σ’ αυτήν οι Ρώσοι ζήτησαν να αποκτήσουν περιεχόμενο οι ελληνορωσικές συνομιλίες. Αίτημα απολύτως λογικό μετά το ναυάγιο στο ζήτημα του αγωγού Πύργου – Αλεξανδρούπολης και των ρωσικών τεθωρακισμένων για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων.

Στην Κύπρο κι ενώ ο Πρόεδρος Χριστόφιας ισχυρίζεται ότι έχει φτάσει στα όρια των «δημιουργικών» συνομιλιών, δηλαδή των παραχωρήσεων έναντι Άγκυρας και κατοχικών αρχών, έχουμε την εμφάνιση των διαβόητων διεθνών οικολογικών ΜΚΟ που προβάλλουν τις γνωστές αιτιάσεις για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και της υποθαλάσσιας ζωής. Στο στόχαστρο αυτής της «ευαισθησίας» τίθεται φυσικά η επιχείρηση των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ για την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου και του λοιπού γεωφυσικού πλούτου. Είναι η ίδια μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για την ματαίωση του αγωγού Πύργου – Αλεξανδρούπολης, ενώ τώρα μπαίνουν στο παιχνίδι του αερίου μέσω του Ισραήλ κάποιες τουρκικές εταιρίες.

Στην Ελεύθερη Ελλάδα φυσικά έχουμε την προβολή τουρκικών σήριαλ που επιδίδονται στον εξωραϊσμό των «καλών» Τούρκων σαν το περίφημο Εζέλ που γυρίστηκε στον κατεχόμενο κυπριακό τομέα και προβάλλεται από την τηλεόραση του Αντέννα. Όταν μάλιστα εκπρόσωποι του πατριωτικού φοιτητικού συλλόγου Δράσις ΚΕΣ, των συγγενών των αγνοουμένων και πεσόντων και των Βετεράνων Κύπρου 1974 προσήλθαν σε προγραμματισμένο ραντεβού για να συζητήσουν την διόρθωση και την ακύρωση της εθνικής προσβολής, οι εκπρόσωποι του καναλιού στις επανειλημμένες εκκλήσεις για τον σεβασμό της εθνικής μνήμης και των νεκρών απάντησαν ότι θα συνεχίσουν την αντεθνική προβολή!

Στην Ελεύθερη Θράκη Μας ο ηγέτης της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κιλιντσντάρογλου επισκεπτόμενος όπως προβλεπόταν τους πράκτορες της Άγκυρας και το δήθεν σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, εξήρε τις ικανότητες του πρωθυπουργού Παπανδρέου να «σώσει» την Ελλάδα. Μας είπε ακόμη ότι «βρισκόμαστε στα χώματα που γεννήθηκε ο ιδρυτής του κόμματός μας» και πως οι μειονότητες μπορούν να εδραιώσουν τις σχέσεις λαών και κρατών». Με την διατύπωση όμως του δηλωμένου Τούρκου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάταντζη ότι ο έως σήμερα αρχηγός του δεν φαίνεται να κάνει για τη μειονότητα αυτά που πρέπει.

Και πως εδραιώνουν αυτές τις σχέσεις οι Τούρκοι; Δυναμικά και διεκδικητικά βέβαια. Με την επέκταση της τουρκικής τράπεζας Ζιράατ μετά από την Θράκη και στην Ρόδο προκειμένου να εκτουρκίσει με το χρήμα μουσουλμανικές συνειδήσεις και ελληνικά οικόπεδα.

Και ακόμη με την συστράτευση Τούρκων επιχειρηματιών σαν τον Φικρέτ Ίναν και την κατασκευαστική του εταιρία που έχει έρθει ήδη σε επαφές όπως λέγεται με μεσίτες για να αγοράσει τουλάχιστον τρία νησιά μεταξύ των ιδιωτικών νησιών Λιχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιώτισσα, Ναυσικά και Βούβαλο. Θέλει να βάλει λέει ακτοπλοϊκή σύνδεση ανάμεσα σε ελληνικά και τουρκικά νησιά και να φτιάξει ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Για να πάρει την απάντηση από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πως το ελληνικό αίμα δεν πωλείται και όποιος θέλει ας δοκιμάσει. Με την «ελληνική» κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από μισόλογα.

Ακούσαμε ακόμη τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη στα πλαίσια των εκδηλώσεων της επόμενης χρονιάς για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης να σχεδιάζει να κάνει αναγνωρίσιμη την πόλη αξιοποιώντας τις αδελφοποιήσεις με άλλες πόλεις. Και ακόμη σκέφτεται λέει να διοργανώσει και μια εκδήλωση με την Τουρκία για το 2012! Ονειρεύεται λέει ο δήμαρχος τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τον κόσμο. Προφανώς με τον κόσμο της παγκοσμιοποίησης.

Η δε κυβέρνηση είναι απασχολημένη με την καταστολή των διαμαρτυρόμενων Ελλήνων, με τις ελεύσεις μυστικών υπηρεσιών για την προστασία του κράτους της, με τους τραπεζίτες που μας «αγαπάνε» πολύ και συνεδριάζουν για τον τρόπο που θα μας προκαλέσουν οικονομική ασφυξία και με την ελληνοτουρκική φιλία όταν οι Τούρκοι προσπαθούν εκ νέου με ψαράδικα, λιμενικά σκάφη και άλλα τινά να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο.

Το νεοταξικό καθεστώς που μας διοικεί είναι επικίνδυνο και εχθρικό. Καιρός είναι πλέον να επιτευχτεί η συσπείρωση των Ελλήνων γύρω από τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό. Για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα των απαιτήσεων ενάντια στο ψευτορωμέϊκο των υποχωρήσεων.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου