Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Πρόσω… εκλογές για τη ΝΔ

                                                                                                    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Τόσο στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, όσο και στην αυριανή «μάζωξη» του Πολιτικού Συμβουλίου, ο Αντώνης Σαμαράς να αναμένεται να εμφανιστεί με ξεκάθαρη στρατηγική και λόγο.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βλέπει την κοινωνία να ανταποκρίνεται στην πολιτική ρητορική που έχει αναπτύξει τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία να έχει πετύχει μια ταχύτατη δημοσκοπική ανατροπή, και να βρίσκεται πλέον μπροστά από το ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, γνωρίζει ότι το διάστημα μέχρι και τον Σεπτέμβριο θα αποβεί εξαιρετικά κρίσιμο, ως προς την τελική διαμόρφωση των πολιτικών ισορροπιών με το ΠΑΣΟΚ, πιθανότατα μάλιστα να οδηγήσει και στη διενέργεια πρόωρων εκλογών στις αρχές του φθινοπώρου.
Γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς θα καλέσει τα δυο ανώτατα καθοδηγητικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας να… μην κάνουν διακοπές, αλλά να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο εκλογών.
Κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα ο κομματικός μηχανισμός θα πρέπει να βρεθεί σε προχωρημένη ετοιμότητα, καθώς επίσης και να γίνει ένα πρώτο «ξεσκαρτάρισμα» των υποψηφιοτήτων για τις εκλογικές λίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου