Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πόσα πήρατε για να μας ξεφτιλίσετε έτσι ρε;

Πέστε μου κάτι γι όλα αυτά

Πέστε όλοι εσείς που ψηφίσατε το μεσοπρόθεσμο στην Deutsche Telekom ότι εσείς θέλετε να αγοράσετε απ αυτούς το 16% των μετοχών της του ΟΤΕ, όχι στην τιμή που της το πουλάτε τώρα αλλά στη διπλάσια. 
Θα σας το έδινε; Όχι βέβαια. Ούτε στη δεκαπλάσια δεν θα σας το έδινε.
Ούτε να ξεπουληθείτε δεν ξέρετε. 
Πουλάτε το χρυσό για άχυρα. 
Μας κάνατε σαν τη φτηνή πουτάνα που το... κάνει με φραγκοδίφραγκα ενώ είμαστε η πιο sexy γκόμενα του πλανήτη.
Κι όποιος αμφιβάλλει ας μου βρει πολλά μέρη στον κόσμο να συνδυάζουν τη φύση μας με τα φοβερά βουνά τις θάλασσες και τις παραλίες μας με ηλιοφάνεια και καιρό σαν τον δικό μας. 
Με το ιδανικό κλίμα για να μπορείς να τα απολαύσεις.
Και με τέτοια μοναδικά προϊόντα που παράγει αυτός ο τόπος που δεν βγαίνουν αλλού αλλά και να βγουν δεν συγκρίνονται σε ποιότητα με τα δικά μας.

Και με τέτοια μνημεία και πολιτιστική κληρονομιά.

Ας μην υπολογίσουμε και τα υπόγεια κοιτάσματα και ορυκτά που το ένα δέκατο να αληθεύει από τις μέχρι στιγμής έρευνες μας κάνουν πολύ σοβαρό παγκόσμιο ενεργειακό παίκτη.

Έχουμε όλα τα ατού στα χέρια μας και πουλάμε την παρτίδα.
Πόσα πια πήρατε για να μας ξεφτιλίσετε έτσι ρε;

Ξεπουλάτε τα νερά και τα τηλέφωνα που οι ίδιοι οι πατεράδες μας σκάβανε τόσα χρόνια να πάνε και στο πιο απομακρυσμένο σπιτάκι στο μακρινό νησί και στα βουνά να
πλέξουν αυτούς τους τεράστιους ιστούς με αμέτρητο κόστος σε χρόνο και σε χρήμα.
Γιατί είναι αχανές το δίκτυο. Είμαστε τεράστια χώρα. Αν υπολογίσεις και τη θάλασσα η έκτασή μας είναι πολύ μεγάλη για τα 10 και κάτι εκατομμύρια που είμαστε.

Πως κατάφεραν και έπαιξαν τέτοιο θέατρο και κατάφεραν από κει που είμαστε σχεδόν στην πρώτη 20άδα παγκόσμια να μας διασύρουν έτσι είναι απορίας άξιο.

Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι μπροστά στα χρέη άλλων χωρών το δικό μας χρέος είναι μηδαμινό.

Τα χρέη των χωρών που μας δανείζουν αυτή τη στιγμή και της Αμερικής και όλων είναι απείρως μεγαλύτερα από το δικό μας και καθόμαστε και μας ξευτιλίζουνε και μας εξαγοράζουνε.

Το φτηνό θέατρο που έπαιξε όλη η πολιτική σκηνή που κοιτούσε απαθώς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να ανάβει το φιτίλι της χρεωκοπίας μας γυρνώντας όλο τον κόσμο και λέγοντας ότι είμαστε απατεώνες και τεμπέληδες ανοίγοντας παράλληλα την κερκόκορτα του +10 και αρνούμενος να πάρει τα πρώτα δάνεια που του δίνανε προ ΔΝΤ που αν είχε πάρει τότε θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Το φτηνό θέατρο που έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν μαζί με τους "δικούς τους" οίκους αξιολόγησης και τα διαπλεκόμενα παγκόσμια ΜΜΕ που είναι πλήρως ελεγχόμενα από τους τοκογλύφους.

Δε με νοιάζει να μου κόψετε τελείως και μισθό και σύνταξη και όλα. 
Δε με νοιάζει να πάρω τα βουνά και να τη βγάζω με ρίζες και με φρούτα.
Με νοιάζει το ξεπούλημα όλων αυτών που δεν ανήκουν σε μας αλλά στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Το παραμύθι δεν το τρώμε άλλο. Οι τοκογλύφοι δεν θέλουν χρήμα από μας. Χρήμα αυτοί τυπώνουν τσάμπα όσο θέλουν και όποτε θέλουν. Τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας θέλουν για να μας ελέγχουν απόλυτα.

Αν ήθελαν χρήμα δεν θα έβαζαν όρο να μην δανειστούμε απ αλλού για να τους ξεχρεώσουμε. Αν ήθελαν μόνο τα λεφτά τι τους νοιάζει από που θα τα βρούμε.

Αν είναι δυνατόν να έχουμε πολιτικούς που καλύπτονται με νόμο ατιμωρησίας και να μας ξεπουλάνε τζογάροντας μάλιστα στη χρεωκοπία μας. Ως πότε θα το ανεχόμαστε αυτό.

Τα γιαούρτια και τα χαστουκάκια που τρώτε στους δρόμους είναι χάδια. Σε άλλες εποχές χρησιμοποιούσαν τον καιάδα ο οποίος υπάρχει ακόμα.

Ακόμα κι αν αληθεύει ότι δεχτήκατε απειλές για τη ζωή σας και εσείς και ο προηγούμενος οφείλατε να βγείτε να πείτε στον Ελληνικό λαό ότι φοβόμαστε για τη ζωή τη δική μας και της οικογένειάς μας και εγκαταλείπουμε την πολιτική σκηνή.
Αυτή είναι η θέση ενός εκπροσώπου που έβγαλε ο λαός να υπερασπίζει τα συμφέροντά του.

Όχι να πάει με το μέρος του εχθρού από φόβο ή για το χρήμα.

Γιατί άργησε τόσο να μαθευτεί ότι δεχότανε απειλές ο Καραμανλής; 
Αν το ξέραμε αυτό πριν τις εκλογές δεν θα ψυλλιαζόμαστε ότι κάτι τρέχει; 
Τότε φοβόταν για τη ζωή του και δεν είπε τίποτα ενώ τώρα δεν φοβάται;
Κάποιοι μείνανε στην ιστορία με το Μολών Λαβέ ενώ εσείς θα μείνετε με το "λεφτά υπάρχουν ελάτε να πάρετε κύριοι τοκογλύφοι."

Οποιοδήποτε ξεπούλημα είναι εθνική προδοσία και αργά ή γρήγορα οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν.

Όλοι οι πόλεμοι γίνανε για γη και ύδωρ και εμείς τους τα χαρίζουμε για να μας ποτίζουν ότι θέλουν να γίνουμε άβουλοι σκλάβοι.

Το δάκρυ του τσολιά θα γίνει λάβα και θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του.

Η ιστορία το έχει αποδείξει.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

Περιπλανώμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου