Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Άννα Διαμαντοπούλου: Η Μεσσαλίνα της Νέας Τάξης

Η Άννα Διαμαντοπούλου είναι από τις πιο αδίστακτες και μοχθηρές γκριμάτσες του «εκσυγχρονιστικού» δωσιλογισμού και της «εκτέλεσης» των συμβολαίων της Νέας Τάξης.
Γι αυτό, προφανώς, την επέλεξαν τα αφεντικά τους στο υπουργείο Παιδείας: Στο πιο κατάλληλο υπουργείο για να «μολύνει» και να «διαπλάσει» τα μυαλά της νέας γενιάς, σύμφωνα με τα στερεότυπα των ειδώλων της αγοράς και της ιμπεριαλιστικής κακουργίας.
Θα καταγραφεί στην ιστορία σαν η Μεσσαλίνα, όχι της ρωμαϊκής, αλλά της νεοταξικής αυτοκρατορίας…
Το ιδιαίτερο γνώρισμα και αυτής της σύγχρονης «Μεσσαλίνας» δεν είναι μόνο η σκληράδα, το ανενδοίαστο και το αδίστακτο, αλλά ο «ηδονισμός» της να «εκτελεί» τα μυαλά της νεολαίας, να αποσαθρώνει κάθε άρθρωση και ικμάδα της Ελληνικής Ιστορίας, της Παιδείας και του Πολιτισμού.
Πρόκειται για «διαστροφή» ΜΙΣΟΥΣ σε κάθε τι που μυρίζει ελληνική ιστορία και πολιτισμό, σε κάθε τι που κινείται και σκέφτεται…
Πρόκειται για την παγερή «διαστροφή» των χρηματιστηριακών αγορών που ισοπεδώνουν τα πάντα και κυρίως δολοφονούν συνειδήσεις, μυαλά και ανθρώπους…
Πριν από λίγες ημέρες το «Παρόν» είχε αποκαλύψει ότι η κυρία αυτή είχε απορρίψει το νέο βιβλίο της Ιστορίας για την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού, επειδή χαρακτήριζε «διωγμό» και όχι «συνωστισμό» τη Μικρασιατική Καταστροφή!!!

Διαβάστε το άρθρο μας:

«Άννα Διαμαντοπούλου: Η ρεπούσεια … μοχθηρία!!!»

Αυτό ήταν το πρόσχημα για να επαναφέρει ξανά το τερατούργημα της Ρεπούση
 

Διαβάστε τα παρακάτω από τον Σαντορινιό:

resalto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου